L´OREAL PR EVENT IN PARIS - NYE TRENDS OG SPOKESPERSONS


Hej loves,

Som i ved var jeg i Paris i 24 timer i sidste uge, sammen med L´oreal pro nordic - med henblik på et kæmpe presseevent med annoncering af deres nye spokespersons.
Det var et kæmpe presseevent med bloggere, journalister og andre influencers fra hele - vild oplevelse! For ikke at nævne at jeg seriøst sad lige foran deres nye spokespersons, nemlig Taylor Hill, Hailey Baldwin & Vanessa Brown - AARG!! Og ja, de var ligeså gudesmukke i virkeligheden som på billeder.

Da vi ankom til eventet blev vi taget rigtig godt imod af bla. hvor vi herefter blev introduceret for en vild maskine (i need one at home), hvor du kunne få taget polaroid billeder og lave din egen GIF!! Jeg fik sendt mine billeder og GIFs til min mail, men har ikke modtaget dem endnu - øv. Hvis jeg får dem skal jeg nok dele dem med jer.

I sommers blev jeg ikke bare introduceret for, men også model for L´oreals nye måde at farve håret på, Smartbond. Nu har de endnu engang skabt noget nyt - #COLORFULHAIR som er den helt nye trend indenfor hår farvning, mix & match eller vælg din favorit farve. Du kan få farvet håret i 3 stadier, altså en skylfarve, en semi-permanent eller permanent. Jeg overvejede det selv på et tidspunkt, men sprang lidt fra det igen… måske man skal genoverveje - bare skylfarven?

Da vi kom ovenpå blev vi introduceret for en ny måde at lave masker på, nemlig at costumize til hver enkelt kundes behov. Her blander man to forskellige flydende ingredienser og pisker dem herefter sammen hvor de så forvandler sig til en lækker og rig konsistens. Herefter havde jeg en snak med en af de dygtige frisører som følte og så på mit hår og synes i øvrigt at det så meget smukt og sundt ud! Well thank you! og så anbefalede hun mig en række produkter til netop mit hår - virkelig en brilliant ide synes jeg. Vi lever i en tid hvor vi godt selv kan lide at mix & match og at det hele ikke skal være så firkantet, så det er fedt at få lavet en slags wardrobing til håret på den måde.

Herefter ventede vi på at interviewet startede med de nye spokespersons, og der blev virkelig intenst inde i det lille rum. Flere og flere ENORMT smukke bloggere kom ind ad døren og jeg sad bare der med åben mund! Det var et overdådigt event og en fantastisk oplevelse.
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer