. Love . Life . Family . Rosé .

Sidder idag hos min moster og blogger fra min kære iPhone!(second time). Jeg har været herhjemme og hygge med min onkel, kusine og moster helt aftenen med god mad og rosé - love familytime!!

Det glæder mig også at kunne sige at mit liv er perfekt! Der sker fantastiske ting for mig hele tiden! Jeg sagde jo at 2013 ville blive mit år!! Jeg er gået fra ikke at have hjem, penge, job, familie, intet - til at have det hele! Jeg er så taknemmelig for at jeg har de ting jeg har nu, og lever et liv som jeg er fuldt tilfreds med! - but what it is, i cant tell ;) - i just believe that everything happens for a reason!
Er så træt ligenu, så er nok nødt til snart at bevæge mig hjemad. Hvor skal jeg bo sååå langt væk!! Min Tlf driller helt vildt ligenu, og det gør mig rigtig irriteret når jeg er træt!! Hihi. - jeg vil nemlig rigtig gerne ligge nogle billeder op af dagens forløb, men det bliver senere eller imorgen når jeg sidder ved min computer.. Imorgen starter endnu en arbejdsdag, og så er det weekend!
Btw.. ELSKER denne læbepomade fra eos! mmmh. - Winther musthave!!
xoxo - see you Lovers!

Synes godt om

Kommentarer