★ LUXURY ★

...Finally d.1 & tid til at modtage min Goodiebox, som jeg desperat har ventet på siden jeg modtog min første! - Men jeg elsker surprisegaver & jeg elsker Goodiebox for at have fundet på dette concept, det er en genial måde at få 'prøvet' en masse produkter af på og samtidig forkæle sig selv.
[caption id="attachment_615" align="aligncenter" width="857"]
Månedens Goodiebox. Hårpleje fra Redken, creme fra Gucci & mascara fra YSL.[/caption]
Denne måneds Goodiebox var ren luksus & bestod af en shampoo og conditioner fra Redken, en bodylotion fra Gucci og en FANTASTISK mascara fra YSL. [caption id="attachment_616" align="aligncenter" width="917"]
Fantastisk Lady Doll mascara fra YSL.[/caption]
Jeg har ikke fået prøvet alle produkterne endnu, men bruger mascaraen hver dag og tror ærligt at jeg har fundet en ny yndlings mascara. Den giver de flotteste dukke-vipper og er rigtig god til at adskille vipperne pga denne her tynde plastik børste. Og jeg har sådan en underlig fetich med at lugte til ting(dont judge, we all have our own thing!), men denne mascara dufter altså VIRKELIG godt! :D.
- Men man kommer selvfølgelig ikke let til dukke-øjne. Et must er selvfølgelig at bruge en øjenvippebukker.
[caption id="attachment_617" align="aligncenter" width="980"]
Bedste øjenvippebukker i verden, fra Shiseido[/caption]
Jeg SVÆRGER til denne øjenvippebukker fra Shiseido! Det kan virkelig betale sig at gå ud at investere i ting som en øjenvippebukker da du faktisk tydligt kan mærke forskel på dem. Den koster 150kr og kan købes i de fleste kosmetik forretninger. - jeg lover den er alle pengene værd! Gummipuden som sidder i bukkeren er også virkelig holdbar + du får en ekstra med, så du kan nærmest have den forevigt! Mange af de billige øjenvippebukkere, har dem nemlig med at ødelægge den pude der sidder i. Og så kan man altså ikke rigtig bruge den til noget længere :). Et lille tip er også at varme din øjenvippebukker lidt med en føntørre så den bliver varm, buk vipperne i ca 20sek, så holder de endnu bedre og bliver super flotte! - jeg lægger flere lag mascara og bukker dem også ind imellem(selvom man ikke må) - but im making my own makeup-rules!

...De æsker jeg får mine Goodiebox', er i rigtig pæn 'kvalitet' og altid i super lækre farver. Jeg bruger dem faktisk derfor som opbevaringsæsker i min stue.
[caption id="attachment_620" align="aligncenter" width="980"]
Mine Goodiebox', som jeg bruger til opbevaringsæsker i stuen.[/caption]
Jeg opbevare stearinlys, dufteolie o.lign. I den ene, og i den anden gemmer jeg en stor del af mine øreringe. Det er super smart og de pynter så fint. Lige pt. Køre jeg lidt sølv, hvid og turkis stil i min stue, but a little PINK never killed nobody! De lækre Goodiebox' koster kun 139kr om måneden og kan købes lige HER.

KYS M

Synes godt om

Kommentarer