Maison Neuf and a Cheap thursday!

Jeg er lige lidt bagud med bloggen, eftersom jeg har tilbragt hele min weekend i Hornbæk hos min dejlige moster og fætter, og har derfor ikke haft mulighed for at skrive før nu. Im so sorry lovers! ;).
Ja jeg stresser stadig over julegaver so what, min søster har faktisk købt stort set alle sammen, det gør hun for mig næsten hvert år.. Haha, jeg orker det seriøst ikke, det er alt for stressende. Så jeg mangler faktisk stort set kun hendes og et par andre små.. Ja, jeg var ude og juleshoppe for første gang i år i torsdags! Haha.
Jeg tog forbi min frisørs tøjbutik Maison Neuf som ligger på dejlige studiestræde 9, her i kbh. Han har så mange fede ting til herre derinde i en street stil, og så fandt jeg faktisk også en lækker trøje til mig selv! Jeg skal da også have julegaver! Haha :D. Men jeg fik samlet sammen til mine sidste julegaver(bortset fra min søsters) sammen, og det er dejligt at have styr på det :b. Maison Neuf er fuld af fede skjorter, jakker, caps, t-shirts, strik, accessories - you name it! Perfekt sted at købe en lækker julegave til sin kæreste ihvertfald ;). OG OG OG - Som en lille julegave til jer, kan i spare 15% på alt i butikken året ud, ved at sige at i har set dette opslag på min blog, så er der ekstra penge at spare i julen
Afterwards, mødtes jeg med min dejlige veninde & kollega, Julie fra for lækker til love, som laaaangt om længe kom forbi København! Det er svært at have en så god veninde SÅ langt væk! ;(. - But theres a price to pay og CHEAP skulle straffes!! Vi havde en mega god aften hvor vi også mødtes med tidligere kollega Kia, og så stod den bare på malibu og annanas juice i lange baner! hihi. Senere tog vi på ZEN, men Melanie var ikke fuld nok og der var ALT for mange mennesker, så det endte med vi tog hjem.(På McD, yaaay - for jeg skal ALTID have hotwings med hjem!). Men det var dejligt at se de to piger igen, og Julie min engel - savner dig allerede SÅ meget!! ;(.
TTYS - Beautiful people! <3

Synes godt om

Kommentarer

helena
,
Hej melanie! :* Jeg synes du så nice i for lækker til love! Jeg ville blot høre hvilketredigeringsprogram du bruger til din billeder?
Melanie Slowik Nørskov Pedersen
,
Tusinde tak! 😊. Det er noget der hedder picasa