Makeup - Vero Moda fashion show

Igår havde jeg mit første 'rigtige arbejde' inden for makeuppen. PRESUUUUURE! Det var en rigtig hård og lang dag, men sådan en fed følelse når man afleverede det færdige resultat. Jeg fik virkelig konstante kuldegysninger da jeg så alle de smukke piger/kvinder gå catwalken, og de var SÅ seje!!
Vero Moda på vesterbrogade holdte altså et lukket vip arrangegement med kongestolen og femilet, hvor der var masser af fede tilbud og hygge! - Desværre nåede jeg ikke at være der hele aftenen, selvom jeg gerne ville. Men jeg nåede heldigvis at se pigerne gå catwalk. Det var en fed men også stressende og mærkelig følelse, for man kunne jo ikke undgå ligesom at føle det her pres der lå på ens skuldre. For det skulle jo blive godt! Så jeg tog mig af makeuppen på modellerne og kongestolen ordnede håret.
VILDT spændene! Men jeg var virkelig tilfreds med det færdige resultat, de blev så lækre! Jeg valgte at køre en lidt neutral/mørk smokey-eye og så med røde og pink læber. Hvis der skal være fuld knald på læberne, skal der alt
Jeg håber at alle havde en super fed aften og fik en masse inspiration både indenfor hår, makeup, tøj og undertøj.
Vi har nogle afbud på vores 'Bliv klar til jul & nytår' på torsdag, så send mig en mail hurtigst muligt hvis der er nogle interesserede. Prisen er 100kr og der er 3 biletter tilbage♥.
LOVE M

Synes godt om

Kommentarer

helle,
Fine er de helt sikkert. Er ret vild med looket 😊
dittræningsprogram.dk
Rie
,
Hej Melanie. Jeg ville meget gerne høre hvordan du tegner og former dine øjenbryn? Hvilke redskaber bruger du til at få dem så flotte og ens formgie? Kh