MÅNEDENS BEAUTY FAVORITTER

Efter at solen har haft tittet lidt frem, er jeg kommet i sommer humør og exotic-duft mode! Derfor består denne måneds beauty favoritter af eksotisk duftende produkter og max forkælelse af kroppen, for ikke at glemme musthave produkterne.

Når jeg vasker mig i Ilse Jacobsens havtorn body shampoo bliver jeg taget lidt tilbage til ystad saltsjöbad, det er en sand spa oplevelse! Jeg er vild med duften af havtorn og konsistensen er lækker og rig. Den er rigtig god til kvinden der er dårlig til at smøre sig ind i bodylotiob efter et bad eller til når man skal hurtigt ud af døren, da den er enormt fugtgivende og plejende men dens indgredienser.

Hårolien fra ogx med duft af kukú oil er et af mine exotic-obsession produkter i denne måned. Dens duft får mig virkelig til at drømme mig til sydens varme, hvilket jeg er helt tosset med! Olien er på spray, hvilket giver en let og rar følelse på håret. Jeg kunne sagtens finde på at smørre mig ind i den til sommer.

Jeg er begyndt og prøve på at vende mig at lægge en dybderendende maske 1-2 gange ugenligt, da min hud virkelig har brug for det. Her bruger jeg Ilse Jacobsens avocado maske som har en lækkert konsistens og en rar og mild duft. Jeg plejer som regel at skrubbe huden først inden jeg lægger en maske på og så lægger jeg den altid inden jeg skal i bad, da jeg hader at stå og rense af over en håndvask. Haha. Struggle.

Et af mine mest uundværlige makeup produkter(det tror jeg sådan set det er for enhver kvinde), min mascara! Eftersom at jeg har fået vanvittigt lange vipper (jeg laver snart et indlæg, M2 siger jeg bare) fokusere jeg mere på volumen. Her er jeg virkelig glad for min Sumptuous Extreme mascara fra Estée Lauder som giver max volumen og lækere vipper.

Som i jo nok ved så er jeg helt pjattet med nude toner her til foråret, jeg tror aldrig det går af mode for mig! Jeg tror faktisk også at jeg for det meste bære de nude nuancer på neglene. Jeg er blevet ret glad for Yves Rochers lakker og har været helt vild med farven Taupe Rose i denne måned

  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer