MEET MY NEW NIKON

(Billeder taget med Nikon D5300, af en af mine favoritbloggere, svenske Janni Delér)

jeg har fået nyt kamera, igen igen. Jeg skiftede jo for noget tid siden mit Canon eos600d ud med et Sony alpha, fordi jeg ønskede et kamera som var mere let tilgængeligt og som kunne gå på Wifi.

Jeg var faktisk mega glad for mit Sony i starten, men synes efterhånden ikke at kvaliteten var det samme som mit Canon - og når man er blogger betyder billeder og kvalitet virkelig meget, så meget at man får mega nederen på over sit arbejde når billederne ikke spiller! - Sounds like a true first world problem, men for mig spiller mine billeder en ligeså stor faktor som teksten, hvis det ikke spiller bliver det bare ikke godt.

Jacob synes det var synd for mig, så han valgte at forære mig et nyt kamera i fødselsdags/julegave - han er simpelthen vidunderlig!! Jeg lavede en masse research på nettet og kiggede lidt på hvilke kamera mine favorit bloggere bruger (endnu engang svenske Janni Delér) og kom så frem til Nikon D5300, jeg ved ikke hvorfor men jeg ville ikke have et Canon igen. Ikke fordi de ikke er virkelig godt, men havde det måske bare sådan lidt 'ben there, done that'.

Jeg er SÅ glad for mit nye kamera og jeg glæder mig til at lære det rigtig godt at kende, det er selvfølgelig ulempen, når jeg ikke har haft et Nikon før, at man lige skal vænde sig til et helt nyt styresystem. Jeg tror jeg skal signe mig op til et Nikon kursus somewhere.

Jacob har fået mit Sony Alpha (selvom vi begge godt ved hvem der kommer til at bruge det mest), det er nemlig virkelig godt at have med på farten hvis jeg for eksempel er ude på events eller når vi er ude og rejse OG til selfies. Jeg vil dog have begge kamera med på ferie, så kan Jacob fylde sit Aplha med bilbilleder og så kan jeg bruge det hvis jeg skal lægge et billede på insta right away når vi skal til USA.

Synes godt om

Kommentarer