Merry Christmas❤

Merry Christmas! Jeg har haft ferie i lidt over en uge nu, og jeg mener virkelig ferie fra alt! Det har været skønt bare at kunne koble fuldstændig fra, og bare nyde sig selv og sine nærmeste.
I år har jeg holdt jul på Bornholm med Jacobs familie. Vi tog til Bornholm allerede fredag d20 og tog så hjem igen tidligt d25, men vi havde altså en masse fantastisk dejlige dage derovre! Det er heller ikke så tit vi kommer til Bornholm, så det gør jo ikke noget man bliver i et par dage. Men jeg havde en fantastisk juleaften og har bare haft en rigtig skøn jul og ferie! Føler mig så småt ladt op igen, til det nye år... Eller noget. - ser frem til det, lad mig sige det sådan! Hehe.

I julegave fik jeg parfumer, penge, en billet til den lille havfrue musical(glæder jeg mig til!!), og så glæder jeg mig til at få min makeup-trolley af min mami og mit kamera af min skat! - det er ihvertfald ikke gaver jeg kan klage over!❤
- hvad var jeres bedste julegave?

Den bedste gave jeg har givet i år var nok til Jacob. Jeg havde glædet mig SÅ meget til at give ham den, men alligevel var jeg så bange for at han ikke kunne lide den! Kender i det? - men gaven faldt i absolut god jord.

Han fik dette super lækre retro Armani ur med brun læderrem. Uret har nogle superfede detaljer såsom at batteriet bliver opladt ved bevægelse og så er der denne her lille 'måler' inde i urskiven som viser med en lille viser hvor meget power der er på. Dette var nogle detaljer som Jacob var helt vild med. Jeg er så glad for at han kunne lide gaven! For når han er glad, er jeg glad❤
Uret kan købes til, nok den bedste pris du kan finde, lige HER

LOVE M

Synes godt om

Kommentarer

A + K = ?,
Uh, jeg fik også biletter til den Lille Havfrue og har netop bestilt til premiereaftenen. Glæder mig 😃 - Anne
www.venterpaavin.blogspot.com
Kit
,
Min bedste julegave var en billet til Den lille havfrue i Operaen - også på første række midt i 😃
helle,
Er helt forelsket i uret 😊
mindfulnessogmeditation.dk