Merry christmas lovers!

YAY så er der ikke længe til juleaften og lækker mad.. og selvfølgelig gaver! hihi. Jeg har haft en rigtig hyggelig jul indtil videre! Jeg var i fredags i Nyhavn med familien fordi der var nogle juleboder og de dersens SPANSKRØR! haha, yummi. Så var vi ude og spise på fisketorvet for at fejre min storesøsters sene fødselsdag, som faktisk var i september.. og ja, jeg fejrede jo bare mig selv for jeg havde fødselsdag her i december! - Men hvis vi alle bare tænker på os selv, er der jo tænkt på alle! - citat fra min kære veninde! So true ;). Ja jeg drak mig lidt halv beruset i vin på restauranten (surpriiiiiise), og i bilen på vej til VORDINGHUL. Og ja jeg kan ikke lide den by..! Men man skal jo holde jul! haha. Men jeg skulle holde julefrokost med de dejligste mennesker fra min gamle klasse, der næsten intet bedre end at være i selskab med dem, LOOOOOCO - just like me.

Igår skulle vi ud og finde juletræ... Ja what can i say, jeg havde det ikke for godt og tullede bare rundt i min egen verden - og jeg er altså bare typen der siger "Ja, det er flot", når de spørger om et juletræ er flot. Jeg har det bare lidt sådan, fæld det lorte træ og lad os komme hjem i varmen! :D. Men så da vi kom hjem skulle vi pynte det og selvfølgelig have glög og æbleskiver! Jeg holdt mig dog fra glöggen, da jeg havde fået rigeligt indebors dagen inden! OMG... Igår aftes var jeg ud og spise søskende-par-running-sushi på min gamle arbejdsplads og det bedste sushi sted i verden - Sushis hus i Vordingborg.. mmmmmh, det var kuren for mine haaangover. Bagefter tog vi hjem til min ene veninde og hyggede og så alene hjemme, gotta love that movie!.

Idag har jeg bogstaveligttalt INGENTING lavet! Det er dejligt indimellem men sååå kedeligt, så kan vi jo alle spørge os selv hvorfor jeg først blogger nu!? i dont know. Borstset fra det er der en amerikaner der har skrevet til mig og rost min blog rigtig meget?? Hmm, det må være billederne for han forstår sguda hat af hvad jeg skriver!! haha - Men jeg vil gerne ønske alle min dejlige læsere og deres familie en fantastisk jul!!

MERRY CHRISTMAS - MISS MY LOOOVE xoxo..

Synes godt om

Kommentarer