Milk_Shake - simply zen | Sådan får jeg mit hår til at vokse sit optimale & holde sig sundt

Som jeg har sagt før, er jeg virkelig kæmpe fan af milk_shake, som laver de lækreste hårprodukter. Jeg har før skrevet om den gule-serie(kalder jeg den lige), som har den lækreste duft af karamel og som er virkelig god ved håret. Nu har jeg så prøvet den røde-linje(simply zen), som er super fugtgivende til skadet hår og som har en lækker og frisk blomsterlignende duft. Mmmmh.

Jeg synes ikke at shampooen i den gule-serie er så drøj i forhold til simply-zen, jeg kan nemlig godt lide når den skummer lidt anden gang jeg vasker håret, så føler jeg at det virker og at håret bliver ordenligt rent - men det er nok bare en smagssag. Iforhold til conditioneren synes jeg at simply-zen er mere tyk og cremet i konsistensen og den giver håret mere fugt(det er selvfølgelig også meningen at den skal gøre det) - men mit hår har bare også brug for ekstremt meget fugt, så her det nok mest optimalt for mig at bruge simply-zen. Hårkuren er også super lækker og tilføre håret rigtig meget fugt og gør det blødt. Jeg vil dog vælge at supplere denne hårkur med mirakel-dråberne som jeg tidligere har snakket om - de er uundværlige!

Sundt, hurtigt-voksende & lækkert hår.
Her er et par tips til hvordan du kan få dit hår til at vokse sit optimale og få det sundt og lækkert! - og ja, det kræver tid og umage! Men det er det værd❤
- vask det ikke mere end hver anden dag(der må gerne gå længere tid).
- slut altid din hårvask af med iskoldt vand(det sætter gang i blodcirkulationen og får det dermed til at vokse hurtigere).
- vælg dine hårprodukter med omhu(det kan betale sig at investere! Trust me).
- brug en hårkur 1gang om ugen(eller flere gange, efter behov).
- brug evt en form for leave-in conditioner efter hårvasken(evt. Milk_shakes skum, SÅ lækker og kan iøvrigt også bruges som håndlotion).
- red først dit hår når det er tørt(brug evt. En hårbørste med vildsvinehår til at redde det med, for at tilføre det ekstra glans❤).
- brug altid varmebeskyttelse inden du føntørre dit hår, og igen inden du glatter det(undgå at bruge føntørre og glattejern mere end højest nødvendigt, da det altså stadig skader dit hår meget).
- som finish efter glatning eller bare efter at du har redt dit tørre hår, brug en god hårolie.
- nå du træner eller skal sove, så flet dit hår. Det er mest skånsomt for dit hår + så har du en lækker frisure når du vågner om morgenen.
- hvis du har en dag hvor du alligevel skal have håret op i en knold eller skal vaske håret om morgenen, så smør dine spidser godt ind i olie.
- sørg for at få klippet manken når spidserne begynder at spalte, ellers bliver det meget værre!
- brug mirakel-dråberne fra milk_shake, som reparere håret indefra så vil du også slippe for at skulle gå til frisøren nær så tit.
- til sidst kan du snyde lidt ekstra ved at spise nogle vitaminer, eller andre tilskud som gør at håret vokser hurtigere(om det virker skal jeg ikke kunne gøre mig klog på).
Håber det kunne hjælpe jer lidt.

LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Rikke Petersen
,
Hej 😊 hvor kan man købe de forskellige produkter? Kh Rikke
Rikke Petersen
,
Hej 😊 hvor kan man købe de forskellige produkter henne? Kh Rikke
Sara Dam
,
Hvor kan det købes? 😊
Helle,
Lyder helt sikkert som et produkt jeg godt kunne tænke mig at prøve! 😊
www.negle.org
Jeanett Jensen,
Hej Melanie Jeg forstår til fulde din begejstring for milk_shake produkterne, vi der arbejder med dem proffessionelt hver dag, er også rigtig begejstret for dem. Og så gør det jo heller ikke noget at varerne ligger i et prisleje, hvor alle kan være med 😊. Hvis du hører om folk der ikke lige har en salon i nærheden, hvor de kan købe produkterne, kan de købe dem online på min webshop, til alm. Forretningspriser, dvs de er ikke dumpet i pris, men sommetider kan jeg have enkelte tilbud 😊. De kan købes her: www.formogfrisor.dk Og man kan også købe dem direkte i min webshop igennem facebook, søg blot Form & Frisør Dejligt at du fortæller om vores skønne produkter 😊 Ned venlig hilsen Jeanett Jensen Form & Frisør
www.formogfrisor.dk