MILK_SHAKE SUN&MORE

IN THE SUN: Når jeg opholder mig i solen, bruger jeg Milk_Shake sun&more spf15 og så bruger jeg deres lækre eksotiske hair&body oil, for at skåne mit hår og tilføre det masser af fugt.
IN THE SHOWER: I badet bruger jeg Milk_Shake sun&more all over bodyshampoo, som er fantastisk til at rense både min hud og hår for salt og klorvand. Derefter bruger jeg den lækre hårmaske som jeg lader sidde i et par minutter, for at reparere og gøre mit hår silkeblødt og smidigt.
AFTER THE SUN: Efter badet supplere jeg lidt mellem Milk_Shake sun&more's efter sol produkter alt efter hvilket humør jeg lige er i. Hvis min hud har fået lidt for meget sol og er blevet lidt for rød, bruger jeg deres aftersun for at reparere den skoldede hud og få massere af fugt. Er jeg ikke blevet skoldet med ønsker bare en lækker fugtet hud, anvender jeg hair&body oil. Denne olie anvender jeg også efter hår styling, for at tilføre mit hår den maksimale fugt. Pas dog på med for store mængder, da den ellers fedter håret. Start med lidt af gangen. Ønsker jeg den rigtig sexede dybe kulør med en snært af glinsende hud, anvender jeg den fantastiske absolute bronze. Den er især fantastisk hele året rundt til at give dig de LÆKRESTE stænger!! Jeg har brugt alle disse produkter hver dag i en uges tid nu og er SÅ glad for dem. De er super effektive og det er første gang jeg har bla. Har brugt en så god all over shampoo som ikke udtørre mit hår! Og så dufter alle produkterne så fantastisk og eksotisk! De fleste af produkterne kan jo også bruges hele året rundt. Heldigvis<3 Alle produkterne kan forhandles hos min frisør; Kongestolen, som ligger på gl. Kongevej i inde KBH. LOVE M

Synes godt om

Kommentarer