MIN FØRSTE SKOLEDAG

Hej mine kære.
Som i ved er jeg startet i skole igen, og jeg havde min første skoledag i tirsdags. Jeg er sikkert ikke den eneste som synes det er enormt angstprovokerende at møde op i en større forsamling hvor man ingen kender, overraskende nok er det noget af det mest grænseoverskridende for mig på trods af at jeg gør det ret ofte.
First of all så fandt jeg en mail fra CPH Business i min spam om formiddagen, hvor jeg så at der lå en litteraturliste STRESS! Jeg blev så ked af det fordi jeg virkelig gerne vil gøre mit bedste på det her studie og allerede følte at jeg var dårligt forberedt fra start af, og sådan nogle fagbøger er ikke bare sådan lige at få fat i. Efter at have samlet mig selv og indset at jeg ikke ville kunne nå at skaffe de bøger til senere på dagen, ringede jeg ind til CPH og de sagde heldigvis at jeg ikke skulle tænke på det og at vi ikke skulle bruge bøgerne på første dagen. Puha.
Vi er en meget intim gruppe på dette fag, bestående af 8 personer. Det var mega hyggeligt og de var så søde allesammen, så jeg ser virkelig frem til et godt og spændende forløb. Det var så inspirerende at møde så mange forskellige personligheder og i forskellige aldre som havde så meget blod på tanden og lysten til at lære nyt, jeg fik virkelig bekræftet mine lille anekdote fra sidste indlæg, at man aldrig bliver for gammel til at studere.
Jeg gik virkelig derfra så glad da jeg kom ud i bilen til Jacob og glæder mig allerede til næste gang jeg skal i skole. (Gid det havde været så vel på HHX, haha)

  • Near Kongens Nytorv, København

Synes godt om

Kommentarer