MIN HUD GÅR AMOK!!!

Hej guys..

En meget frustreret Melanie som skriver dette indlæg.. Jeg har simpelthen så mange problemer med min hud og det bliver bare ved, eller bliver værre.. Det er lige før at jeg overvejer at boykotte alle hudpleje produkter og bare lade min hud do its thing.

Jeg har tidligere på året skrevet til jer i forbindelse med nogle nye hudpleje produkter, omkring mine store problemer med min hud. Det er har ikke rigtig været gået i orden, tværtimod! Jeg har aldrig lidt af hudproblemer af denne dur, da jeg var yngre havde jeg godt nok problemer med urenheder i hele panden, men det var slet ikke som dette.. Da jeg startede på p piller i sin tid fik jeg nogle som også vil hjælpe på min hud, eftersom at jeg for noget tid siden begyndte at lide af migræne, valgte min læge at tage mig af dem og give mig mini pe istedet og min hud er været forfærdelig stort set siden. Men jeg er altså begyndt at få nogle rigtig store betændte urenheder på mine kinder også - det er værre irl end på billedet....

Jeg har måske også skiftet lidt for meget rundt i hudpleje serier dette år, men føler bare ikke noget af det har virket og så er jeg gået videre til noget andet - og jeg har hver gang brugt produkterne i 1-2mdr, så måske jeg også bare har stresset min hud??

Jeg ved det ikke - det er bare så frustrerende :(. Er der nogle er jer der har erfaring med det? Skal også lige siges at jeg har en meeeeeget sart hud men også kombineret. Min ide ligenu er nok at jeg må tage til lægen og høre om de kan gøre noget? Jeg tror også det bliver værre om sommeren... Håber i har nogle tips der kan hjælpe mig på rette vej.. Ligenu er det værre end billedet! for også store betændte urenheder, især på kinderne..
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

charlotte
charlotte,
https://www.youtube.com/watch?v=514ZW2joC3o
Ann
Ann,
For pokker.. det er lige hvad der skete for mig! fik dianamite p-piller mod uren hud, men da jeg fik de vildeste migræne anfald (som jeg stadig lider af i dag, i mindre omfang) kom jeg på mini piller og en tur til hudlægen. - din egen læge kan kigge på dig og evt. give dig en henvisning til en hudlæge. jeg kom hurtigt i en 3 mdr. pille behandling og knopperne, de røde og betændte områder forsvandt. Jeg har brugt millioner på hudpleje produkter, skrubbet og brugt frugt syre men lige lidt hjalp det. du stresser kun huden endnu mere.. det kommer oftest indefra,. derfor: gå til lægen. OG da jeg fandt en anden mulighed end mini-piller, HELT uden hormoner holdte den fedtede hud også op. har prøvet alle kure uden mælk, sukker, fedt osv.
IP: 82.99.3.229