MIN HUD GÅR AMOK!!!

Hej guys..

En meget frustreret Melanie som skriver dette indlæg.. Jeg har simpelthen så mange problemer med min hud og det bliver bare ved, eller bliver værre.. Det er lige før at jeg overvejer at boykotte alle hudpleje produkter og bare lade min hud do its thing.

Jeg har tidligere på året skrevet til jer i forbindelse med nogle nye hudpleje produkter, omkring mine store problemer med min hud. Det er har ikke rigtig været gået i orden, tværtimod! Jeg har aldrig lidt af hudproblemer af denne dur, da jeg var yngre havde jeg godt nok problemer med urenheder i hele panden, men det var slet ikke som dette.. Da jeg startede på p piller i sin tid fik jeg nogle som også vil hjælpe på min hud, eftersom at jeg for noget tid siden begyndte at lide af migræne, valgte min læge at tage mig af dem og give mig mini pe istedet og min hud er været forfærdelig stort set siden. Men jeg er altså begyndt at få nogle rigtig store betændte urenheder på mine kinder også - det er værre irl end på billedet....

Jeg har måske også skiftet lidt for meget rundt i hudpleje serier dette år, men føler bare ikke noget af det har virket og så er jeg gået videre til noget andet - og jeg har hver gang brugt produkterne i 1-2mdr, så måske jeg også bare har stresset min hud??

Jeg ved det ikke - det er bare så frustrerende :(. Er der nogle er jer der har erfaring med det? Skal også lige siges at jeg har en meeeeeget sart hud men også kombineret. Min ide ligenu er nok at jeg må tage til lægen og høre om de kan gøre noget? Jeg tror også det bliver værre om sommeren... Håber i har nogle tips der kan hjælpe mig på rette vej.. Ligenu er det værre end billedet! for også store betændte urenheder, især på kinderne..
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Mette
,
Åh hvor jeg synes det er synd for dig - har selv kæmpet med sådan en hud. Jeg ved ikke helt præcist hvad der hjalp mig, men i mit tilfælde var det noget hormonelt og derfor hjalp stærke P- piller som diane mite. Dog fik jeg konstateret PCO hvilket også forklarede min huds tilstand, men det er jeg forlængst ude af nu. Pt. bruger jeg ingen o-piller ( da jeg er gravid), men af plejeprodukter en dagcreme, en skrubbecreme og en maske fra mærket Amie. Desuden bruger jeg mandelolie til at fjerne øjenmake-uppen. Jeg drikker meget vand og spiser ellers normalt ( begrænser slik og hvedemel, da det laver kludder i mit hormonsystem). Du kan også prøve en zoneterapeut eller en akupunktør. Det blev vist en lang forvirret smøre, men mit budskab er, at der er en løsning, men det først og fremmest vigtigt at finde årsagen. God bedring til din hud 😊
Thea
,
Af erfaring er jeg næsten 100% sikker på, at du har stresset din hud! Den bruger 1-3 måneder på at finde sin balance og falde til ro. Du kender sikkert alle basic tricks som rigeligt med vand, afrensning osv... Men et andet godt tip er Aloe Vera, både i ren drikke, et shot hverdag. Og en Aloe Vera sæbe til rens! Kan kun anbefales! Kan ikke husle mærke og navn ligenu. Skriv til min mail, hvis du vil høre mere. Ellers vil jeg tage til en kosmetolog. Denne ville ohså kunne råde dig til læge, hvis det er nødvendigt! Held og lykke!
Charlotte
,
Jeg har selv haft rigtig slem hud, og har prøvet rigtig mange hudpleje produkter specialet til urenhud. Det der har hjulpet mig rigtig meget er hudpleje uden parfume. Neutrals hudpleje har virket helt fantastisk for mig, og har ikke haft problemer siden.
Jasmin
,
Tag til en ordentlig kosmetolog og få hende til at rense din hud helt igennem - hjælper altid.
Anna Sandberg Olsen
,
Du kan få en a-vitamin kur hos hudlægen. Har selv været på den, super effektiv!
Signe
,
Hej Melanie. Jeg har selv døjet rigtig meget med urenheder, især på mine kinder. Dette skete efter at jeg stoppede på P-piller, og det blev bare slemmere og slemmere.. Så jeg har stået i samme situations som dig.. Mit råd vil være; Lad for gud skyld vær med at tage til kosmetolog som det første. Tag til lægen først, og så kan de vurdere om du har behøver for en hudlæge. Det er træls at bruge penge på kosmetologbehandlinger, da det ikke altid er den rigtige behandling man for, og kun kan gøre det værrer. Når det så er sagt, så har jeg haft STOR erfaring med The Body Shops serie til "blemished skin"men det hedder "tea tree" ellers spørger dem, de er gode til at hjælpe. Ellers har clinique en god renseserie. Din hud begynder først at vise tegn på forandringer efter en månedstid, så det har nok også haft en betydning, at du har skiftet serier så meget. Derudover, tager jeg P-piller mod uren hud (dog er dette jo så ikke optimalt i dit tilfælde), nogle piller som man skal tage en gang om dagen i 3 måned, samt at jeg bruger en creme som hedder Epiduo, den er virkelig effektiv! Min hud er ved at blive lige så fin, som før.. Jeg har heller aldrig døjet specielt med bumseudbrud før for et par måneder siden. Alt held og lykke til dig! 😊
Line
,
Jeg havde samme problem, som lignede præcis det du har der. Jeg gik i Matas og købte noget der hedder urtepensil, så det er ikke alle mulige stoffer der bliver puttet på huden. Det hjalp helt vildt! Oveni det gik jeg på den der c9 kur/udresningskur og efter de 9 dage er min hud pænere end nogensinde før! Og det er ikke vendt tilbage! 😊
Line
,
Åh det ser bare træls ud.. :/ jeg har hele min ungdom døjet med uren hud, og vi snakker både bylder, mange og ja, det er jo bare forfærdeligt træls.. og jeg har simpelthen prøvet ALT, både på recept som i creme og piller, forskellige serier og bare lade stå til. Det eneste der har hjulpet mig er en serie der er lavet på frugtsyre der hedder Nimue. Og inden, fik jeg en dybderensende ansigtsbehandling. Det er en lidt dyr serie (men pengene værd! Og man kan købe refiller billigere)
charlotte
,
https://www.youtube.com/watch?v=514ZW2joC3o
Ann
,
For pokker.. det er lige hvad der skete for mig! fik dianamite p-piller mod uren hud, men da jeg fik de vildeste migræne anfald (som jeg stadig lider af i dag, i mindre omfang) kom jeg på mini piller og en tur til hudlægen. - din egen læge kan kigge på dig og evt. give dig en henvisning til en hudlæge. jeg kom hurtigt i en 3 mdr. pille behandling og knopperne, de røde og betændte områder forsvandt. Jeg har brugt millioner på hudpleje produkter, skrubbet og brugt frugt syre men lige lidt hjalp det. du stresser kun huden endnu mere.. det kommer oftest indefra,. derfor: gå til lægen. OG da jeg fandt en anden mulighed end mini-piller, HELT uden hormoner holdte den fedtede hud også op. har prøvet alle kure uden mælk, sukker, fedt osv.