MIN JULEGAVE FRA JACOB

Hej mine kære,

Nu kan jeg vidst heller ikke trække spændingen længere, hah! Ej vi har haft alt for travlt med at lave om i lejligheden og sat gang i rigtig mange projekter (nok mest mig, very typical) men her er blevet så fint so far, det bliver virkelig godt når vi er færdige! Jeg skal nok snart lave en YT video så i kan få lov at følge lidt med.

Jeg havde vitterligt ingen idé i år om, hvad Jacob ville give mig i julegave. Jeg havde sagt til ham at jeg ønskede mig min Louis Vuitton kalender viiirkelig meget, men vidste han havde købt min gave tilbage i oktober og jeg vidste at de på daværende tidspunkt ikke havde kalenderen hjemme, da jeg selv havde været inde og kigge på den. Han havde lagt den af hjemme hos hans lillebror, eftersom at jeg fandt min fødselsdagsgave herhjemme sidste år (det var virkelig uheldigt og IKKE med vilje), turde han ikke lade den ligge herhjemme. Uanset hvad jeg siger til ham, kan han ikke rigtig slippe ideen om at jeg er typen der render rundt og leder efter mine gaver, haha.

Da jeg fik pakken i hånden juleaften var jeg dog ikke i tvivl om hvad det var jeg fik! Han havde dog alligevel været så smart at tage æsken ud af posen og kun pakket den ind, så det var ikke ligeså let at gætte som havde der stået en orange pose under juletræet, hehe.

Jeg er så mega glad for den og kommer til at tage så mange billeder af den! Jeg har fået den i den medium str og synes den er perfekt i str. Der er forskellige rum i til kreditkort o.lign (eller whatever man vil bruge dem til) og så er der også mulighed for at have kuglepinden siddende i kalender (min er fra HAY). Jeg tror at Jacob har købt den største indmad, så der er både telefonbog, LV post it (cute right!?), kort etc. Jeg er virkelig oldschool på det punkt, men jeg føler bedst jeg kan holde styr på mit liv hvis jeg har en kalender! Jeg er slet ikke til at skrive det ind i min tlf (i’ve tried!) og så elsker jeg at skrive ting ned.

Men er den ikke bare fiiiiin?

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer