MINE 5 MEST LÆSTE BLOGINDLÆG I 2016

Photo credit: Mathilde Boe

Hej loves,

Jeg skrev igår om mit 2016 og mine begivenheder - så det går også lidt hånd i hånd med at vi også lige skal se på hvilke af mine posts der var de meste læste i 2016. For ikke at gøre det alt for uoverskueligt har jeg samlet de 5 'største' indlæg. Du kan læse eller genlæse dem her.

Først har vi indlægget Welcome to melanienorskov.com - som var indlægget om den kæmpe relancering af min blog og hvorfor?

Next up er indlæggene Time to talk truth part 1 & part 2 - indlæggene hvor jeg taler ærligt ud, om mine tv oplevelser og hvorfor jeg ikke bryder mig om at blive sammenlignet med 'Melanie fra for lækker til love'

Så har vi indlægget i Got a new job - persistence - Da jeg fik mit nye job hos Estée Lauder (wuhuuu) - lidt en drøm der gik i opfyldelse!

Get to know Jacob & jeg - er også et indlæg der ligger i top 5! Her stillede i os en masse spørgsmål, som vi fint fik besvaret her.

Sidst men ikke mindst er endnu et 'love-post' When you learn to love someone else. Indlægget der handler om kunsten at 'lære at elske en anden', hvor det ikke just var kærlighed ved første blik - but it turned out that it was love - REAL love.

Synes godt om

Kommentarer