MINE JULEGAVER

Hej mine kære.

Jeg håber i er kommet godt ovenpå julen, jeg synes det har været en mega hård måned som bare er fløjet forbi, men sådan er det at stå i butik + at jeg har siddet med afsluttende opgave og eksamen, så jeg føler desværre slet ikke jeg har fået nydt julen i fulde drag - men så er det godt at der er endnu en næste år, hehe.

Jeg ville lige vise jer et glimt af mine julegaver, jeg fik virkelig mange skønne ting! Og jeg elsker at få gaver, men elsker endnu mere at give dem.

Jeg fik et nyt objektiv til mit Nikon og en fjernbetjening (yes its a thing), så jeg ikke længe behøver spørge Jacob hver gang jeg skal have taget billeder, hah. Så fik jeg to krus og to store tallerkener til min Royal Copenhagen samling, nogle duftpinde, et låg til min Rosendahl karaffel og en virkelig fin gave fra Jacob, the man got good taste(det er selvfølgelig LV æsken), men jeg synes det fortjener sit eget indlæg, så jeg trækker lige spændingen lidt endnu.

Håber i fik en masse gode gaver og havde den skønneste dag med jeres næremeste, jeg følte mig ihvertfald heldig og beriget over at være en del af sådan en skøn familie og ikke mindst at blive forkælet.

KYS

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer