Miss. iPad leopard queen

Længe har jeg ledt efter noget lækkert beskyttelse til min dejlige iPad, som jeg altid har med alle mulige mærkelige steder. Jeg havde egentlig håbet på at Iboom snart ville få noget hjem til iPads, da de har SÅ mange lækre ting til iPhones. - Og endelig har de fået en masse fedt lir hjem til iPads, så skulle min iPad da i den grad også forkæles!
Elsker virkelig mit nye leopard queen cover, som jeg fandt derinde. Så chic og elsker leopard printet og så med en lille krone i hjørnet! Mmh, you red my mind! Coveret er in en slags 'læder' og kan åbnes sådan ligesom en bog, så coveret beskytter hele vejen rundt om iPad'en. Synes coveret er i super lækker kvalitet! Nu glæder jeg mig endnu mere til at få min iPad med overalt! Coveret koster kun 279kr og kan shoppes lige HER.

#I form med Tina
- før dag 1.
Jeg er blevet 100% mentalt klar til imorgen, hvor mine 8ugers personlig træning og kost starter. Jeg har allerede handlet det meste ind til den kommende uge, og allerede forberedt lidt til dagens kost imorgen.
Som sagt vil jeg 4-5gange om ugen opdatere herinde på bloggen omkring min træning og kost. Det kommer til at foregå på samme måde som dette indlæg, hvor det evt. Kommer til at stå her længere nede i indlægget. Jeg vil skrive om mine følelser, tanker, glæder, nedture etc. Så i kan følge mig hele tiden. Jeg vil tale rent fra hjertet og lægge ingen fingre imellem. Skal også nok forsøge at få taget nogle billeder under træning og af noget af det mad jeg spiser, og dele med jer. Jeg glæder mig så sindssygt meget til dagen imorgen er gået, så jeg kan fortælle jer om det. Jeg har jo selvfølgelig en af de dygtigste(det er hun ihvertfald i mine øjne), til at stå ved min side hele tiden.

I kan også følge med på min personlige træner og kostvejleders facebook-side I form med Tina, hvor jeg også vil smide nogle : itsmemelaniedk, hvor jeg dagligt ligger et par billeder op af hvad jeg foretager mig gennem dagen.

LOVE M

Synes godt om

Kommentarer