MIT NYE JOB

Okay guys, det her indlæg har viiirkelig været langt undervejs, da jeg egentlig i følge min kontrakt startede 1 september, men eftersom at der lige var en masse ting der skulle struktureres og gå op i en højere enhed, startede jeg først officielt da jeg kom hjem fra USA.

Grunden til at jeg ikke har delt det med jer før nu, var egentlig fordi at jeg havde skrevet et indlæg om det, men så er der nogle ting der har ændret sig undervejs, så jeg ville gerne skrive det om.

As you know så er jeg altid mega ærlig overfor jer omkring hvad der foregår i mit liv, det er ikke kun jer men faktisk alle omkring mig. Og fordi at jeg ligesom har inviteret jer ind til at være en del af mit liv og lære mig at kende, så følger der for mig også nogle forpligtelser med, for at der er en kontekst i hvad der foregår på mine SoMe vs. Real life. Der har været lidt stille på det sidste og jeg ved ærligt ikke rigtig hvad der foregår lige pt. men jeg er så ked af det, frustreret og min angst er begyndt at være mere og mere real igen og derfor har jeg desværre heller ikke det samme overskud, selvom jeg SÅ gerne vil jer og har så mange idéer.

Det er også mega frustrerende at starte på et nyt job og så lægge ud sådan her. Heldigvis har jeg de bedste mennesker og chefer omkring mig, som gør alt hvad de kan for at få det til at fungere fordi DE tror på mig. Og jeg ved godt at meget af det her skyldes at jeg ikke føler mig god nok, eller at jeg ikke gør det jeg skal godt nok - og SERIOUSLY hvorfor kan man ikke appreciate at nogen tror så meget på dig? Så meget at de faktisk har oprettet en stilling til dig, som aldrig har været der før, men fordi de har set hvad du kan og de tror på dig. Okay dette indlæg tog lige en anden drejning, men jeg ved at jeg ikke er den eneste der sidder og føler sådan her og jeg hader at det skal være tabu belagt, cus we all fucking feel this way once in a while! Vi (læs: jeg, but please tell me im not the only one, haha) skal bare tro på os selv. Jeg tror virkelig jeg er den bedste til at pep-talk andre, hvorfor kan jeg ikke være ligeså god til at pep-talk mig selv!? Okay - back til hvad det her indlæg handler om og så må vi lige tage det andet som other day, mit nye job, som jeg er mega excited over!

Jeg tror altid at jeg har været karriere orienteret mere end noget andet hvad enten det gælder at være influencer eller ‘privat’ og har altid arbejdet hårdt for det jeg gerne vil have, og holy shit et år jeg alligevel har haft! Min drøm har/er at at komme mere ind i event/pr branchen. Derfor er det også en sindssyg spændende, but yet angstprovokerende stilling jeg har sagt ja til.


Jeg er blevet Corporate Event Manager for Estée Lauder Companies/Magasin Kgs. Nytorv. Dvs. at jeg står for at lave kunde events på alle ELC countere altså, Estée Lauder, Clinique, Bobbi Brown, La Mer, Tom Ford, Jo Malone og Origins. Så hvis du ELSKER en af ovenstående brands, så hold løbende øje på Magasin Du Nord Instagram eller min egen, for at se hvad der er af upcoming events - og så håber jeg virkelig at kunne møde mange af jer!!


Jeg er mega stolt af at jeg alligevel er kommet så langt når jeg tænker over det, det tror jeg slet ikke jeg har overvejet i min vildeste fantasi - jeg tror bare lige jeg skal lære at take it in! Hehe, og så kommer the rest nok efter det.


But anyways, så håber jeg på at møde mange af jer til nogle af de mange kommende events - og der bliver altså for alle aldre, so everyone can join!

Synes godt om

Kommentarer