Monday

Jeg har holdt weekend fra bloggen denne gang! Shame on me. Jeg har haft en rigtig god og hyggelig weekend. I lørdags var jeg i IKEA for at købe nogle småting og igår var jeg en tur i svømmehallen ude i Valby vandkulturhus. Det var rigtig dejligt at komme ned og bevæge sig i noget vand, men også kedeligt i længden! Og så var der SÅ mange små børn. And you know how i feel about those little suckers :D, forestillede mig bare at jeg svømmede rundt i et kæmpe bassin af urin! Hahah.

Idag var jeg på arbejde. Og som i jo ved har jeg fået fjernet en visdomstand, og nu har jeg bare så ondt! Så jeg var nødt til at tage hjem fra arbejde, jeg kunne slet ikke koncentrere mig om at ringe.. Og så kan man ligeså godt tage hjem, for så ved man godt at man ingenting får solgt.
L of the day!♥WINTERmeansFUR♥

Nu vil jeg tage ud og løbe mig en tur, for jeg trænger til at få rørt mig!
TJEK LIGE MIG OG JULIES LILLE VIDEO TIL ALLE FOR LÆKKER TIL LOVE - LOVERS DERUDE!!
http://www.facebook.com/forlaekker?ref=ts&fref=ts
Btw. sagde Thomas Dybvad imorges at han glædede sig til at se for lækker til love, fordi han synes det er sjovt at man kan dømme folk inden man overhovedet har mødt dem! Ja, jeg ville også gerne vide hvordan jeg gør det! :D. Han er genial!

Have a nice evening!
xoxo LOVERS

Synes godt om

Kommentarer