MONDAY ESSENTIALS

Chloé Love Story: Min favorit duft for tiden, den minder mig om en bad jeg havde da jeg var lille, så samtidig med at den har en fortryllende feminin duft er den også utrolig nostalgisk - og så er det en gave fra min skønne svigerforældre<3

Too Faced primed & poreless: En anden favorit er denne vidunderlige primer fra Too Faced, som jævner min hud og 'visker' min porer ud og så holder den også min makeup på plads hele dagen. (Too Faced fås snart i Sephora Illum)

NYX wonder pencil: Min wonder pencil fra NYX er næsten uundværlig for mig for tiden, den er så god at have med sig på farten! Denne wonder pencil kan nemlig både bruges som concealer, som lipliner eller på den våde kant i øjet for at åbne øjet op. Jeg har den med mig næsten overalt!

Too Faced better than sex mascara: It was called that for a reason! Tilføj masser af lækker volumen til dine vipper, med denne mascara fra Too Faced(kan snart fås i Sephora Illum).

//Top: H&M//Coin purse: Chloé//
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

projection screen,
After exploring a handful of the blog articles on your web site, I honestly like your technique of blogging. I added it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please check out my website as well and let me know what you think.
gregoryslewis.inube.com/blog/4074789/whatsa
Kennethwer
,
free help writing a resume http://www.harjavallanseurakunta.fi/tehtavaalueet/gotourl.php?url=http://shufflepath.us good cover letter examples for public relations g6687hjhk7