MUSTH'APPS INSPIRATION

Som blogger er det enormt vigtigt og ikke mindst et must at samle masser af inspiration til mulige blogindlæg og andre ting og sager. Jeg bruger også meget disse inspirations apps privat hvis jeg feks skal holde en fest, boligindretning osv.

En af mine absolut favorit apps når det kommer til inspiration er pinterest. Jeg kan virkelig ikke leve uden, man kan vitterligt finde alt inde på den app. Den er faktisk min nr1 søgekilde hvis jeg mangler inspiration til et eller andet. Jeg bruger den både til inspiration af makeup, DIY, boligindretning, oufit inspiration og inspiration til fester - jeg kunne blive ved.

We Heart It har også virkelig mange fine billeder. Jeg har dog aldrig helt fået brugt så meget tid til at se appen ordenligt igennem, da jeg kommer til at bruge pinterest lidt for meget hver gang. Hvad har i gjort jer af erfaringer med We Heart it?

Polyvore og jeg har haft rigtig mange hyggelige timer sammen. Vi mødte hinanden under min uddannelse til makeup artist & hårstylist. Det er virkelig en hygge app synes jeg og jeg har lavet et hav af weird collager. Jeg har altid været fan af collager og klippe klistre. Jeg har sågar også lavet en collage af Jacobs og mit bryllup. haha. Den må i lige have til gode!

Har i nogle andre apps end disse som i altid tager i brug når i har brug for ny inspiration?

Synes godt om

Kommentarer