MUSTH'APPS PHOTO EDITING

Jeg er storforbruger af alverdens billede redigeringsprogrammer og redigere stort set alle mine billeder. For det meste ændre jeg altid i lys og farver, men har også nogle gange brug for noget som kan redigere lidt mere i detaljer. Det skal stadig være nemt for mig og jeg skal kunne gøre det på min tlf. Derfor er jeg virkelig afhængig af de 3 følgende apps.

Fotograf Mathilde Boe viste mig Lightroom app?en da hun skød billeder af mig til mit nye blog design. App?en er lidt som photoshop, i en app! Jeg redigere faktisk ALLE mine billeder i den her app efter jeg blev introduceret for den. Kan ikke leve uden!

Når jeg lige skal gøre et selfie ekstra lækkert eller jeg skal redigere nogle close up makeup billeder, benytter jeg mig flittigt af perfect365 som virkelig er magic in a app. Jeg bruger den dog kun til at glatte huden ud. - Det der fakemakeup man lige kan touche billeder op med er jeg ikke så meget til. Men bruger den til alt der skal glattes ud!

Inden jeg blev introduceret for Lightroom app?en redigerede jeg faktisk stort set alle mine billeder i VSCO cam. Den har nogle virkelig fine filtre og justeringer til at gøre billederne pæne. Bruger den stadig indimellem, men det er dog sjældnere.

Har i andre apps som i er afhængige af til jeres photos?

Synes godt om

Kommentarer