MY 25 B-DAY PARTY OUTFIT

//DRESS: HERE//HEELS: HERE//EARRINGS: HERE//RING: HERE//

Oh my, we had a party last night! Jeg havde fødselsdag for 56dage siden & det blev fejret igår med mine best girls - better late than never. Jeg holdte tapas & wine party med stort P hjemme hos mig og så havde jeg lavet et lille overraskelsesindslag og som mange af jer nok så hvis i følger mig på instagram, så havde jeg arrangeret et dildoparty. Jeg har ikke holdt et siden jeg boede i vordingborg, så det er many years ago. Det er mega corny i know, but so funny hah. Af denne grund blev temaet også ret hurtigt fastlagt, at det skulle være dildotema og jeg havde lavet de sjoveste bordkort hvor jeg havde lavet mine egne faceinhole (hvis i ved hvad det er) billeder og en lille selfie wall med forskellige rekvisitter. Vi havde en fantastisk aften og nat og jeg føler mig så utrolig heldig at være beriget med så fantastiske veninder. Jeg tænker stadig tilbage på alle deres utroligt søde ord i mine fødselsdagskort - it should be my birthday more often!

Jeg havde denne smukke grønne kimono kjole på fra missguided den er såååå smuk!! Jeg vil dog bare lige pointere, køb noget dobbeltklæbende or else your sistas will be all over. Som sagt kunne jeg også godt finde på at bruge den om sommeren, evt. til en tur ned på stranden. Jeg havde de smukkeste grønne onyx øreringe på til fra JEWLSCPH, som jeg er pretty much in love with! Jeg elsker JEWLSCPH smykker, jeg synes at Mai skaber nogle helt unikke smykker. Jeg har også to af hende superior diamant ringe (bla. den jeg har på på billedet) og dem er jeg så glad for og ville ønske jeg havde dem i alle farver, heh.

Jeg håber i nyder jeres søndag. Jacob og jeg har ærligt bare ligget på sofaen hele dagen, så vi må lige nyde den så længe vi kan da den bliver hentet indenfor de næste par dage og så får vi først den nye d.16 februar, jeg glæder mig!

KYS for nu

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer