MY BIRTHDAY WEEKEND

//DRESS: here//HEELS: here (similar)//DIAMOND RING: here//

Hej ladies
Så er jeg blevet endnu et år ældre siden sidst, 24!! i har det sikkert på samme måde som mig hver gang i fylder år, tiden den flyver afsted. Jeg føler stadig jeg er i starten af tyverne og har faktisk en lille smule alderskrise (det var tidligt) - bliver 25 næste gang! Men på den anden side er alder en smuk ting, især når man vokser med den, ikke sandt?

Jeg havde apropos krisen nok en af de bedste fødselsdage i mine 24 leveår, jeg fik faktisk næsten en hel fødselsdags weekend. I lørdags havde Jacob inviteret mig på MASH skovridderkroen for at fejre mig - virkelig lækker mad og fantastisk service og så holdte jeg fødselsdag for min kære familie igår. Jeg havde lavet tapas og serverede kager fra lagkagehuset, da jeg ikke selv er den store fan af boller og lagkage og bortset fra det kan jeg slet ikke finde ud af at bage! haha.

Jeg synes nu jeg har nået den alder efterhånden, hvor man godt må have noget lidt mere lækkert og ordenligt service - jeg er blevet voksen.(not), så jeg har derfor i år ønsket mig rigtig meget fra Royal Copenhagen og fik virkelig mange flotte ting i gave. Jeg fik nogle flade og dybe Royal Copenhagen tallerkener, nogle krus, vinglas, en brunch date med min bestie og en rigtig fin gave fra Louis Vuitton som jeg lige viser frem i et andet indlæg.

Deltag i min advents giveaway 1 her 2 her

Synes godt om

Kommentarer