MY CHRISTMAS EVE

Glædelig bagjul❤️
Jeg er lidt sent ude, men jeg har virkelig bare haft brug for at have nogle dage hvor jeg bare har koblet helt fra og nyde timerne sammen med min familie, det har været så dejligt.

Min juleferie er allerede så godt som slut, jeg er tilbage på arbejde idag - dog kun indtil d30 og så er det nytår!

Jeg ville også lige dele min julegave fangst med jer, den var lidt mere praktisk i år! Nu kan man virkelig godt mærke at man er blevet ældre, når man hellere vil have Royal Copenhagen end selvforkælelse, hehe. Jeg fik to Royal Copenhagen tallerkener af min søde svigerforældre og nyt bestik samt Georg Jensens bernadotte termo kande af min familie og min mors mands familie og har jeg fået et vintage 'bar bord' fra Lisbeth Dahl og håndsæbe og creme fra zara home af min søster og så fik jeg jo en tidlig julegave/fødselsdagsgave af min dejlige kæreste, mit nye Nikon kamera.

Vi havde en rigtig hyggeligt juleaften hos min mor i Vordingborg med mine søskende, min mor og hendes mand, hans forældre og søskende og min pap-farmor så vi var 12 mennesker. Aftenen forløb sig med lækker mad selvfølgelig, efterfulgt af pakkeleg med jeg ved ikke hvor mange gaver! Så spiser vi ris ala mande (jeg bryder mig ikke om ris ala mande, men spiser det altid i desperat forsøg på at få mandlen, mange år siden det er lykkedes!) - men det er jo også en smule obligatorisk! Så danser vi om juletræet og så pakker vi gaver op - jeg tror vi var færdige med gave oppakning omkring kl01. Så sidder vi altid og hygger lidt og snakker inden vi går i seng.

Julen er bare gået alt for hurtigt og jeg havde glædet mig så meget til at give folk deres gaver! Kender i det? Jeg glæder mig allerede til næste år, der skal vi holde jul på Bornholm❤️

Du kan stadig nå at deltage i mine advent giveaways! 1Advent her 2Advent her 3Advent her 4Advent her

Synes godt om

Kommentarer

Tina KH
,
God aften og glædelig bagjul, det lyder som en hyggelig jul I havde og gode gaver du fik. Bliver godt på Bornholm næste år. Jeg kan se, at du har nogle adventskonkurrencer, ved ikke om de stadig kører, så jeg prøver at deltage. Ønsker du og dine en skøn nytårsaften og et spændende og berigende 2017!