MY FAVORITE FOUNDATION

Hej Beauties.

Nu vil jeg fortælle jer lidt om en endless lovestory som so far har varet 5 år, en dyb afhængighed, en “cant live without each other love” - Min DoubleWear foundation!

Det er faktisk rigtig rigtig mange år siden at jeg prøvede den første gang, da JulieVonLyck og jeg skulle på nogle optagelser og jeg lånte hendes foundation. Jeg kan huske at jeg synes den var fantastisk og at jeg tænkte WAOW hvor fik den mig bare til at se fantastisk ud HELE dagen! - Men hvorfor jeg aldrig selv købte den, ved jeg faktisk ikke.

Vi stødte dog på hinanden igen nogle år efter da jeg arbejdede i Sephora og var ambassadør for Estée Lauder og en EL konsulent sagde at jeg bare MÅTTE prøve den! Hvis nogle af jer derude står i butik ligesom jeg selv, så ved i at det er seriously det bedste sted at teste en foundations holdbarhed pga. lyset og indeklimaet. Jeg prøvede DoubleWear igen og siden den dag har jeg literally ikke brugt andet og har fået så mange af mine veninder til at konvertere til den, heh, som jeg altid siger når jeg sælger den “its a life changer”!

Selvfølgelig har jeg prøvet andre foundations i mellem tiden, når man er i branchen er man da nysgerrig as F! Men de holder desværre aldrig hele dagen ligesom DoubleWear og ellers cracker de og ligner rynker hah.

DoubleWear

Og hvad er det så der gør DoubleWear foundation så fantastisk? Det er ikke bare hype, i promise. DoubleWear består for det først af Estée Lauders patenterede DoubleWear formular (som også findes i nogle af deres concealers, eyeliner, mascara og lipliners), som er tårefast, svedfast, regnfast, (and the best) krammefast! Den smitter ikke af på tøj! Jeg laver altid tricket med at gruppe en kleenex over min hud for at vise kunden at den ikke smitter af. Du laver heller ikke ‘huller’ i makeuppen hvis du rør dig i ansigtet.

Herudover er DoubleWear (som alle andre Estée Lauder foundations), oliefri, parfumeri, parabenefri og anti-aknegen, hvilket vil sige at den ikke tilstopper huden. Does it get any better? DoubleWear har en semi-mat finish og er oliekontrollerende så du kan holde dig fedtfri hele dagen (det lyder næsten som et eller andet slankeprodukt, hah) OG så holder den altså i 24timer!! No kidding. Du kan faktisk tage den på kl.06.00 om morgenen, cykle på job i regnvejr, være på arbejde en hel dag, tage ud og spise og drikke cocktails bagefter, find a cute guy and sleepover og du ligner stadig en halv million om morgenen. You can’t live a life without tryin the Estée Lauder DoubleWear foundation!

  • BEAUTY
  • Near Kongens Nytorv, København

Synes godt om

Kommentarer