MY FAVORITE FRAGRANCES OF THE SEASON

Hey loves.

Jeg har altid så svært ved at finde en duft jeg virkelig elsker og som jeg kan holde ud at have på i længere tid. Jeg tror kun at jeg har tømt én parfume i hele mit liv og det var min Valentino Valentina parfume. Jeg har dog en pretty wide taste i parfume, som går fra helt søde slikagtige dufte til tunge læder agtige dufte - hvad der lige passer til begivenheden og humøret. Jeg har for øjeblikket tre favorit dufte, som alle er meget forskellige og som jeg elsker på hver deres måde.

Tom Ford - White Suede

I ved allerede at jeg har et beating heart for Tom Ford!! Jeg elsker hans makeup og hans private blend dufte og White Suede er en af mine ultimative favoritter.

Duften er Vild. Charmerende. Uimodståelig og indbegrebet af elegance, if you ask me.

For Tom Ford har læder og ruskind en kraftig vanedannende tiltrækningskraft. Med denne elegante musk duft fanger han essensen af disse subtile, sansuelt materiale, der giver den smukke nye dimensioner med en overraskende muskulose medley, der er forstærket med velour agtig rose og varm amber.

Aerin - Amber Musk

Jeg elsker denne duft og for mig er den den perfekte efterår/vinter duft. Duften er en lækker varm og dyb duft, uden at den bliver tung.

“Amber Musk er en varm, indbydende duft, som du får lyst til at indhylle dig selv i - som er blødt tæppe på en kold, snefyldt aften.” - Aerin Lauder

Noter af coconut water, rose centifolia, ambrox, benzoin og musk.

Jo Malone - Wood Sage & Sea Salt

Denne duft fra Jo Malone minder mig om sommer, palmer og salte strande - jeg ser mig selv løbe langs stranden i bare tæer i en flagrende lang sommerkjole.

Flygt fra hverdagen langs vindstyrte strand. Omsluttende. Havsalt frisk. Livlig.

Noter af ambrette frø, hav salt og sage.

TIPS:

1. Det bedste sted at opbevare dine dufte er i er skab eller en skuffe, hvor duftene ikke er udsat for fugt, damp eller lys.

2. For at få din duft til at holde længere på huden, kan du med fordel påføre lidt vaseline eller bodylotion med glycerin i på de områder du ønsker at bære duften, glycerinen binder sig til duften, så den holder længere.

3. Gnid aldrig håndledene når du har påført din duft, du ødelægger duftmolekylerne. Dup istedet let eller lad den ‘lufttørre’.

4. Påfør din duft på “pulse points” for at få den til at holde længere. Håndled, hals, indersiden af albanerne, knæhaser, læg og ankler (sounds f-ing weird i know haha).

  • Near Indre By, København

Synes godt om

Kommentarer