MY FIRST REAL THING FROM VS

Godaften ladies.

Jeg var i Malmø i søndags, faktisk fordi jeg var på desperat jagt efter en kjole fra ZARA som jeg ikke kunne finde på hverken fisketorvet eller fields... i will tell you how the story ends - men som i sikkert er meget bekendte med så endte jeg med at komme hjem med noget helt andet - bla. fordi de heller ikke havde kjolen så var jeg jo nødt til at købe noget andet.

Det skal lige siges at jeg faktisk aldrig har købt noget rigtigt i Victorias secret ikke engang da vi var i usa, andet end et par trusser fordi jeg ikke havde flere med. haha. Men jeg synes de laver SÅ mange fine ting, især deres lingerie og dufte er jeg vilde med. Elsker de der slikagtige dufte (den pink juicy couture minder mig så meget om at træde ind i en VS butik). Anyways så var jeg inde forbi butikken i Emporia hvor der var 50% på ret mange ting og der faldt jeg over denne. Den er så fin og i de der klassiske VS striber. Jeg ved ikke hvad man kalder sådan en, men den er jo perfekt til når man skal ud og rejse og have smykker, makeup, pensler og alt muligt skrammel med, så kan man let separere det.

Jeg gav 300SEK for denne fine sag, altså sat ned fra 600SEK, og i danske kr blev det til blot 245kr. FANTASTISK røver køb og jeg glæder mig til at jeg skal tage den i brug - i will tell you when. Hvilke produkter er i crsuhed på fra VS? Evt. nogle dufte jeg nødt til at eje?

  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Kia
,
Uden tvivl VS TEASE parfumen! 😍 Elsker simpelthen den duft!!!!!