MY HAIR IS READY FOR SPRING

I dag har været dagen hvor der skulle ske noget vild forandring med mit hår! - Det skulle virkelig blive forårs klart! Så jeg har tilbragt det meste af min dag i dag, hos min altid vidunderlige frisør Christina i Kongestolen. Og nej hvor bliver jeg bare gang på gang overrasket over Christinas talenter! Lady, you read my mind! Jeg var ude i en blond/caramel/kobber-farve i dag, og resultatet blev lige som jeg ønskede, og så lige så meget bedre. ELSKER det!

En helt anden ting er, at jeg tror at jeg er ved at danne mig et bygkorn i øjet. NOOOOOO, det må bare ikke ske!! Er der nogle af jer der har lyst til at se en makeup-tutorial med en med et sæbe-øje? i dont think so :D. Hvis i har nogle forebyggende råd eller noget, må i endelig godt sige til! Vågnede bare imorges, og så havde jeg bare helt vildt ondt på mit øjenlåg, nede ved rødderne.. Hvordan kan sådan noget bare ske over natten!? - tavligt.

...Husk at holde øje med bloggen, i løbet af denne uge laver jeg et indlæg om hvordan jeg holder mit hår sundt og får det til at vokse sit optimale<3..

LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Itsmemelaniedk
,
Tusind tak for rådene alle sammen<3 Jeg har fået noget salve på apoteket i dag, som jeg skal smørre med 4gange dagligt. Så håber virkelig det hjælper ;(. God weekend til jer piger! kæmpe knus
Itsmemelaniedk
,
Hej piger. Det er jeg virkelig ked af at høre! Og har hørt den mange gange! Jeg har dog prøvet at ændre den indimellem og har også ændret skriftfarven til helt sort. Men jeg tager det ilde op igen, og prøver at få den ændret! Håber ikke i har opgivet bloggen<3 Tak, bedste hilsner<3
IP: 82.99.3.229