MY NEW BURBERRY

Hej loves,

Jeg tænkte at det var på tide at vise mit sidste nye og bedste taskekøb jeg gjorde mig i US, nogle af jer har måske set en snært af den på mine SoMe. Jeg var fast besluttet på at jeg skulle finde en ny taske i US, da jeg jo solgte min Louis Vuitton Eva clutch herhjemme fordi jeg ikke brugte den. Planen var at jeg stadig skulle have en mindre crossbody som jeg kan bruge når jeg skal nogle steder, fordi jeg er VIRKELIG dårlig til at gå med min pung og er typen der aldrig har hverken kørekort eller kreditkort på mig(thank god for mobilepay), fordi det altid ligger herhjemme i en eller anden stor taske eller jakkelomme, haha.

Jeg købte den faktisk den første dag på ferien da vi var i et outlet mall i Orlando, haha way to start off the vaca. Jeg blev mega forelsket i den lige da jeg så den! Dens perfekte kompakte str, det lækre ruskind og frynser & jeg gav jeg vitterligt ikke en slik for den! Den kan bruges både til festlige, casual, rå og feminine look & som i ved har jeg en meeget blandet stil.

Jeg købte den dog alligevel ikke med det samme, fordi jeg tænkte 'Melanie styr dig, det er den første dag og du skal være her 42 dage endnu!' - men 10min efter stod jeg i Burberry butikken igen og var nødt til at købe den, hah. Tasken var sat ned fra 6.000 til 1.700 og jeg siger jer at jeg er så glad for at jeg købte den. specielt fordi at det var den sidste sorte og de havde den ikke i nogle andre butikker til den pris i nogle af de andre stater/byer vi var i.

Jeg har allerede haft den i brug og jeg kan se for mig at jeg meget oftere vil få min 'pung' med ud af døren.

Hav en dejlig aften!

KYS

Synes godt om

Kommentarer