NEED TO KNOW BRAND - SKIN FOOD

Hej ladies,

Tilbage i januar var jeg til Sephora Spring 2017 event, hvor alle deres exclusive brand nyheder og nye brands blev præsenteret. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg efter min tid i Sephora, begyndte at holde af rigtig mange af deres brands - især indefor makeup herunder bla. Too Faced, Nars, Makeup Forever, Benefit & Kat Von D og jeg har nu fået et øjnene op for et virkelig lækkert hudpleje brand, SKINFOOD. Og det er lidt sjovt, for normalt tiltrækkes jeg ikke af kategorien mineral/bæredygtig/naturlig - men SKINFOODs produkter er fantastiske.
SKINFOOD tror på at korrekt ernæring hjælper på hudens tilstand, og deres produkter er derfor baseret på rene ingredienser fra frugt og grønt - pretty awesome! Økologi og bæredygtighed er under høj prioritering og én af grundstenene i SKINFOODs filosofi, hvilket jeg også synes især skinner igennem i deres emballage som er enkel og bæredygtig på den lækre måde.

Mine SKINFOOD favoritter

Mit første love produkt er helt klart SKINFOOD rice mask wash off; en scrub/maske i ét produkt baseret på ekstrakt af ris, som har til formål at eksfoliere huden og give glød. Den er super mild og derfor genial til sensitiv og tør hud. Den har en sindssygt lækker og også lidt sjov konsistens (den minder mig om en risengrød, hehe), men så rar at arbejde med.

Min andet favorit produkt er jeg nok ikke den eneste om at elske, for denne SUPERFOOD black sugar perfect essential scrub 2x har været en favorit hos SKINFOOD fans i over et årti. Formuleret med glycolsyre fra risvin, vegetabilsk olie og rørsukker hjælper den med at fjerne døde hudceller på øjeblikkelig vis og efterlader huden silkeblød.

SKINFOOD bliver lanceret i Sephora i foråret 2017 og priserne på deres produkter er waaaay too goood. Rice mask wash off ligger til DKK 120 & Black sugar perfect essential scrub 2x ligger til DKK 205.
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer