New in - for my skin!

Jeg har det sidste stykke tid måtte gå rundt med en meget keedelig hud! ;(. Var bare løbet totalt tør for de fleste af mine produkter.. Men da jeg jo lige har været i Vordingborg, fik jeg tid til at tage forbi og besøge min kosmetolog Carpe Diem i Næstved! - Det er love! Men jeg gik der fra med en lækker hud og nye lækre produkter! mmmh, så bliver det altså ikke bedre. Min produkter jeg købte er fra DARPHIN, som jeg har skrevet om i et tidligere indlæg! De er så gode!

Apropo alt det her beautytalk, så har jeg pre-startet mit nytårsfortsæt som er det samme som det har været de sidste par år! Kom i form og tabe mig lidt... Men nu ikke så meget snik snak, det skal lykkes for mig! :D. Jeg var nede og træne i 2½ time igår! Kom lidt for tidligt til stram op, så jeg trænede bare lidt inden(skulle have sparet på energien!). Så var jeg til Zumba bagefter og så løb jeg hjem! - Og idag bliver jeg straffet af alle mine muskler, men det forhindrede mig da ikke i en lang løbetur!! Ooooh yes.. Nu skal jeg til at gøre mig lidt lækker, for jeg skal ind og arbejde på Kendisbar her inden længe. Så håber i kommer forbi og siger hej!

See you lovers! <3

Synes godt om

Kommentarer

Maria
,
Jeg bruger også darphin til min hud, fantastisk mærke! Men du siger du har lidt fedtet hud, den foundation du bruger (dior forever) er den god til den hudtype? Er den holdbar? Btw, lækker blog du har fået op og køre. <3
Melanie Slowik Nørskov Pedersen
,
Jeg bruger slet ikke diors mere. Jeg er gået hen til mineral makeup og bruger i øjeblikket youngblood, som virkelig er det bedste!!!