New in❤ - for the 'online-shoppers'

... Jeg har haft fri Idag, hvilket har givet mig rig mulighed for at shoppe lidt i Creme Fraiche. Der var så mange lækre ting, men desværre flere end hvad pengepungen rakte til.. - så jeg måtte 'nøjes'. Hihi.
⚡ Den sorte blazer synes jeg er et absolut musthave til garderoben, og det vil den altid være! Elsker snittet på den! Så rå, men stadig så elegant! Den kan bæres både til en kjole, til et par fede bukser(ville elske den til hvide bukser), jeg ville holde det simpelt, da jeg allerede synes at snittet gør meget i sig selv og det bør ikke overblændes. Blazeren koster 350kr og kan købes lige HER.

⚡ Next up, har vi denne såååååå overdådige Alexander-Vang lignende kjole! Er helt vild med den! Jeg havde den faktisk på i fredags(i had to pre-shop), hvor jeg bare den med en elegant høj knold, et par sorte pep-toe stiletter og et par sølvøreringe, som var lidt simple men også lidt store. Synes ikke man skal oversmykke denne kjole, da udskæringerne på kjole gør meget i sig selv.
... Trods oversmykning, kunne jeg stadig godt finde på også at bære en chunky guldhalskæde til. Og så ingen øreringe. Kjolen kan også sagtens bæres til et par sneakers, for et mere casual look. Jeg synes virkelig virkelig den er flot! Kjolen koster 600kr og kan købes lige HER.

⚡ Sidst men ikke mindst har vi den efterhånden udødelige bikerboot. Bikerboots har været et musthave i mange sæsoner i træk, og den er det stadig! Kan bæres til stort set alt og er god til at gøre ethvert look råt. Også kjoler! Støvlerne her koster 470kr og kan købes lige HER.
Jeg købte et par andre ting også, som jeg gerne vil vise jer en af de kommende dage. Idag ville jeg dog lige skåne jer, som kun har mulighed for at handle på webshoppen❤.

LOVE M

Synes godt om

Kommentarer

Karina,
Kjolen er bare super flot 😉
www.karina-blog.dk/
Mette
,
Hvordan er kjolen i str? Den er så flot