NEW IN

Har fri idag, så har derfor valgt at bruge tiden fornuftigt! SHOPPIIIING. Jeg var derfor forbi Creme Fraiche på strøget, som altid har et stort og bredt udvalg af fede varer. - Og da jeg har en lidt bred smag, er det jo intet mindre end perfekt!❤
Elsker denne form for feminine toppe! Det er virkelig en ting jeg ikke kan få nok af. Toppen koster kun 250kr og kan købes HER
Jeg har længe kigget på disse super fede støvler og har virkelig godt kunnet tænke mig at have et par af denne slags. Nok har man tonsvis af støvler, men har ikke et par der ligner disse. Så det er IKKE det samme! kender i det? :D. Støvlerne koster 600kr og kan købes HER tasken kan købes i butikken på strøget.
Denne lækre sorte fluffy jakke/cardigan koster 400kr og kan købes HER
ÅH, sidst men ikke mindst. Denne vanvittigt lækre jumpsuit i guld. PERFEKT til julens røde farver! Den koster 370kr og kan købes i butikken.

#I form med Tina dag 4 uge 4
Hold nu op hvor er det gået stærkt her på mit forløb. Jeg er næsten allerede halvvejs gennem de 8uger, og synes godt at jeg kan prale lidt af mine nuværende resultater. Jeg har tabt mig 0,5-2cm de forskellige steder og min vægt siger det mindste den har sagt i... Ja jeg ved det faktisk ikke. Virkelig VIRKELIG mange år. 55.8. Det er så vildt og jeg er virkelig glad for det! Udover det, kan jeg også se at min krop allerede har forandret sig rigtig meget og det er jo egentlig faktum.
En anden ting jeg virkelig godt kan lide ved dette forløb som jeg også har nævnt før, alle de lækre retter jeg får og lærer at lave! Mmmh. Jeg laver daglige posts på min instagram: itsmemelaniedk, da kan i følge nogenlunde hvad jeg får at spise<3.
[caption id="attachment_881" align="aligncenter" width="980"]
Til aften stod den på thailandsk kyllingesalat. MUMS[/caption]

LOVE M
  • FASHION

Synes godt om

Kommentarer

Sabine
,
Nu virker linket ikke mere, men hvor er jakken fra? 😊
melanienorskov.com
,
Hej Sabine. Den var fra Creme Fraiche. Håber du kan finde noget der ligner. - M <3