NEW SKINCARE ROUTINE

Hej mine kære.

Der er så mange af jer der spørger ind til min hudpleje rutine ift. min akne og da den har ændret sig siden sidst jeg skrev om hudpleje, har jeg valgt at lave et opdateret indlæg. I forbindelse med mit akne-forløb har jeg brugt produkter fra Dr. ZO som jeg har været virkelig glad for og det har derfor også været lidt svært for mig at skifte til noget andet, især pga. frygten for at det vil bryde ud igen og at hele møllen så skal starte forfra. Jeg har valgt at skifte produkter da jeg jo arbejder hos Lauder og er rigtig glad for deres produkter og jeg føler derfor også at det er mest optimalt for mig at bruge deres produkter. Det her er bare min daily hudplejerutine, jeg har mange andre ting jeg også gør, men det er ikke hver dag så det tager jeg i et andet indlæg.

Som cleanser bruger jeg stadig den jeg har fra Dr. ZO da den ikke er helt done endnu. Når den er tom regner jeg med at skifte tilbage til min Advanced Night Micro Cleansing foam som jeg har været rigtig glad for. Den er mild mod huden men renser stadig i dybden og så har den en behagelig duft af lavendel og camille.

I har sikkert bemærket mange steder at det ikke længere er så foretrukken eller et must at bruge skintonic og mange er gået væk fra det og bruger istedet diverse lotions. Jeg bruger ikke længere skintonic, jeg synes ikke jeg har behovet for det, jeg vil nok mene at det er til hende der godt lige kan lide at få renset af en ekstra gang efter hun har brugt sit renseprodukt. Jeg fjerner dog også min makeup med en makeupfjerner lotion inden jeg renser, så jeg føler mig godt renset when its done. Jeg bruger Micro Essence som er en treatment lotion der giver en masse næring, pleje og fugt til min hud, inden jeg kommer mine øvrige produkter på. Så det har altså ikke noget med en skintonic at gøre, men er en del af det "plejende ritual", if it makes sense.

Oh dear lord, jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte. Jeg bruger min Advanced Night Repair all day every day and all night every night! For at sige det kort, er den vitterligt din huds livsforsikring. Den fugter, reparer skader fra miljøpåvirkninger OG mangel på søvn og så minimere den alle synlige tegn på ældning. Det er ikke for fun at den har været det legendariske serum i 35år. I loooove it og jeg bruger den både om dagen og natten, da jeg har brug for masser af fugt. Hvis du mangler livs lang udstråling, with sleep or no slepp - Advanced Night Repair it is!


Som dag og natcreme bruger jeg Revitalizing Supreme+ light som er en oliefri dag og natcreme, der forebygger alle ældningstegn, giver fugt der ligger i huden hele dagen og arbejder på 200 forskellige anti-age funktioner i huden - IT TAKES IT ALLLL! Og igen får du massere af udstråling og du kan faktisk se resultater med den allerede efter 2uger, not bad!

Øjencremer er nok det jeg skifter allermest imellem, men efter den her lange og kolde vinter, har jeg seriøst fået små linjer under øjnene!! Tell me, er det bare noget der sker fra den ene nat til den anden når man fylder 25?? Jeg har ihvertfald besluttet mig for at tage de tunge skyts i brug og har derfor taget hul på min La Mer Eye Concentrate og det kan godt være at det bare er mig, men jeg synes jeg kan se en forskel. Det skal mellem os heller ikke være nogen hemmelighed at jeg eeeeelsker La Mer, its sooooo expensive but sooooo good!

Læs også Ting der giver dig urenheder og 5 Hurtige måder at fixe breakouts.

  • BEAUTY
  • Near Søborg

Synes godt om

Kommentarer