NEW YEAR - NEW HOME

Indeholder tilknyttede links

Jacob og jeg har boet i den ‘nye’ lejlighed i lidt over et år nu og er bare slet ikke færdige med indretningen, især fordi at vi (jeg) har hoppet rigtig meget rundt i forskellige stilarter og ikke rigtig har kunnet finde ud af hvad vi skulle have.

Vi fik jo mere end 20kvm mere at boltre os på og hvor vi før ikke engang havde plads til et spisebord, har vi nu en spisestue. Det betyder også at indretningen bliver lidt sværere da jeg synes det er vigtigt med en rød tråd hele vejen igennem.

Jeg har så gerne villet lave en apartment tour til min YouTube, men jeg er så perfektionistisk og hader at vise ufærdige reslutater, haha. Men det er selvfølgelig meget normalt at det hele ikke spiller fra day 1, kunne i tænke jer at jeg lavede en video af vores lejlighed nu?

Anyways her er en masse inspiration til hhv. Stue, soveværelse og spisestue. Da stuen er åben ind til spisestuen vil jeg gerne have en meget klar rød tråd mellem de to rum, hvor vi derimod kommer til at have et let farveskift i soveværelset.

Jeg er som så mange andre helt vild med velour, men har været lidt bange for at vælge en velour sofa, men det har vi gjort. Vi har faktisk bestilt sofaen og glæder mig SÅ meget til vi får den hjem! Den vi har nu ligner seriøst noget der er taget ud fra en amatør pornofilm, haha. Biopejsen har vi også i forvejen, hvilket i alle sikkert har set meget af på min instastory!

I spisestuen har vi spisebordet på plads, vores elskede Morten Voss flightdeck som vi købte sidste år. Vi har også nogle af de transparente stole, men jeg kunne godt tænke mig to mere og så de blå velour stole for hver bordende. Vi har lige købt de to pendeler fra Ilva her i weekenden, som vi skal have hængt op næste weekend.

Soveværelset rykker jeg om på på fredag når jeg har fri, det glæder jeg mig mega meget til! Vi skal også have os en større seng som vi lige skal have hentet i Jylland og så kunne jeg godt tænke mig det store spejl fra Homeish som er så overdådigt! Synes virkelig der er noget fint over sådan nogle store spejle som bare står på gulvet. Foran spejlet vil jeg gerne have den store velour puf og så den lyserøde stol til mit makeup bord.

Stort set alle velour møblerne er btw. Fra Nimara, de har så mange cute møbler, lige min stil!

Jeg glæder mig så meget til at vise jer det hele når det er færdigt.


Synes godt om

Kommentarer