NEXT STOP: 24 HOURS IN PARIS

Hej loves,

Jeg har lige fået den bedste nyhed at holde weekend på! Jeg fik en mail fra L'oreal om at jeg skulle ringe til dem asap, første tanke, what did i do now -haha. Det skal lige siges at jeg faktisk var inviteret backstage til Ganni på onsdag i FW, hvor jeg havde fået mulighed for at interviewe Cim Mahony som står for makeup/hår til deres nye kollektion - men så fik jeg et bedre tilbud. L'oreal spurgte mig om jeg ikke hellere ville med til Paris - til nogle events og nyheder dernede istedet for.... YAAAAAS! Jeg er så excited, det bliver så spændende og så har jeg aldrig været i Paris før. Jeg skal tage en masse billeder til jer(så mange jeg kan nå) og måske også filme lidt til youtube.
Jeg skal derover med marketingansvarlig fra L'oreal, Nicoline og en svensk blogger. Vi tager afsted tirsdag og er hjemme igen sent onsdag aften, det bliver sååååå Nice.

Nu sidder jeg i lufthavnen og skal til Bornholm og besøge min dejlige svigerfamilie. Jeg elsker at være på besøg på øen, der er så dejligt roligt og smuk og man får virkelig slappet helt af. Næste gang jeg sidder her skal jeg til freakin-fuckin-Paris!! Nu vil jeg holde weekend og slappe af fra min travle hverdag, jeg håber i får en god weekend

Au revoir. Nous avons vu à paris.

Synes godt om

Kommentarer