NIGHT ROUTINES

Sovemaske: Hunkemöller

Nu sidder i sikkert og tænker at der kommer et indlæg om mine fortryllende og irriterende gode nat rutiner, hvor jeg bare lyder som en eller anden utraditionel helse-freak. Men bare rolig, det er mig, så der er intet der er spor fortryllende eller særlig sundt for den sagsskyld.

Det eneste jeg er rigtig god til ved mine nat rutiner, er nok min hudpleje rutine, for den overholder jeg hver aften! Sammen med min M2 Eyelash serum. Jeg kan godt have dage hvor jeg springer over det indrømmer jeg blankt, men der går altså meget langt imellem! Jeg er så øm overfor min hud, så jeg passer på den så godt jeg kan.

Når vi snakker hudpleje, må jeg altid sørge for at min hud er udhvilet og gennemfugtet og det klarer min Advanced Night Reapir serum fra Estée Lauder, mit hudpleje produkt som jeg aldrig vil leve uden btw.

Elektronik er nok min største svaghed inden jeg skal i seng. Jeg læste på et tidspunkt at man helst skulle slukke alt elektronik en halv time før man gik i seng, men vi er i 2016 soooooo that aint gonna happen! Jeg er klistret til chick-flick på netflix eller instagram, stort set lige til jeg falder i søvn. Og jeg tror faktisk aldrig at jeg bliver typen som ikke har tv i soveværelset, for jeg eeeeeelsker at falde i søvn til en film og Jacob er ved at slå mig ihjel, fordi han altid er den der vågner midt om natten og må slukke alt efter mig (er dog i forbedring).

Når jeg er virkelig stresset kan jeg godt finde på at finde en lang playliste med meditationsmusik på youtube, som jeg så spiller. Jeg kan rigtig godt lide noget hvor jeg kan høre vandet, det synes jeg er enormt afstressende.

Jeg er begyndt at drikke beroligende the når jeg ligger der i sengen og ser min 'godnat-film', det synes jeg bare er rart og ja, beroligende. Lige pt. er jeg ret glad for de forskellige varianter af Pukkas berolignede the.

Jeg er virkelig typen som sjældent kan se en film uden at skulle have et eller andet i munden (og nej det er ikke det i tænker, hehe) snacks snacks snacks, det kan være alt fra chokolade, skyr, nødder til jordbær og agurkestave og det er jo ikke skide smart at fylde sig med alt muligt inden man skal sove, derfor er jeg også ret glad for at jeg er begyndt at drikke min aften the! Det er også som om at den vare lidt længere.

Sovemasken sover jeg faktisk aldrig med. Kan godt finde på det hvis det er meget lyst i rummet ellers bruger jeg den kun når jeg skal rejse. Jeg sov for lidt siden med en billig en jeg havde købt i H&M hvor jeg vågnede midt om natten af at jeg havde SÅ ondt på mine ører, der hvor den havde siddet, så har ikke sovet med en siden. haha.

Hvad har i af nat rutiner? jeg har også hørt om nogle lavendel dråber man kan dryppe på puden, det skulle også være enormt beroligende, det har jeg lidt overvejet at prøve.

Synes godt om

Kommentarer