Nobodys perfect!

Der er idag en artikel om mig i se&hør, som handler om at jeg har lidt af angst i 4 år. Når jeg har angst, får jeg en brændene følelse i hele min krop, jeg føler at jeg ikke kan trække været og så fryser jeg rigtig meget. Det er simpelthent ikke til at beskrive hvor ubehageligt det er! Jeg føler bogstaveligt talt at jeg skal dø. Det er irriterende, for det har plaget mig rigtig meget og faktisk også hindret mig i nogle ting her i livet. Og hvis der er noget jeg ikke kan klare, er det hvis jeg ikke kan få lov til at gøre hvad jeg vil :). Jeg ved ikke hvad der fremprovokere min angst, men det kan komme af mange forskellige ting.

Det er bare et meeega dårligt billede af mig, det er så irriterende sådan noget når det kommer i så stort et sladderblad! Hehe. Men det jeg bare gerne vil sige er, at livet er ikke en dans på roser og slet ikke som realitystjerne! Bare fordi jeg er realitystjerne, så er jeg altså stadig menneskelig. Jeg har stadig menneskelige fejl og skavanker. Hvis man lider af angst er det bare vigtigt ikke at lade det stoppe en i noget her i livet. Det er bare med at hoppe ud i så meget som muligt, og opleve alt det man har lyst til at opleve. Jeg vil helst ikke sige nej til nogle oplevelser, for jeg lever kun en gang og jeg vil gerne få alt det med som jeg kan få med! -Så jeg håber at i alle derude, ikke lader noget somhelst slå jer af pinden!

Håber at i alle har en fantastisk aften! Kærlighed og kys til jer alle!♥

Synes godt om

Kommentarer

Nicoline
,
Lider også selv af angst og har gjort det siden jeg var helt lille. Man bliver heldigvis bedre til at håndtere sine angstanfald med tiden. Det er flot at du står frem med det. Der er det bedste man kan gøre, man skal ikke være flov over hvem man er og hvilke skavanker man har.
Kirstine
,
Hej Melanie. Super skøn blog du har. Jeg læste forleden artiklen og dig og din angst. Jeg lider selv af angst og oplevrt derfor også mange begrænsninger i forhold til mit socialliv. Jeg synes det er super fedt at du som reality-person siger "hey jeg er bare et menneske og det er også sådan her jeg er". Jeg synes det er så sejt og modigt af dig. Du er dig selv 100% og viser hvem du er, uden at ligge låg på at du også kæmper med ting i livet. Venlig hilsen Kirstine