NORWAY GETAWAY

Jeg var så heldig at blive inviteret på minicruise til Oslo af min søde storesøster. Jeg har faktisk aldrig været i Norge før, så jeg var meget spændt på at opleve noget nyt! Det eneste Cruise jeg har været på var da Jacob og jeg var i USA, så dette var jo lidt noget andet.

Det var simpelthen så hyggeligt, men dagene gik bare alt for hurtigt! Vi var heldige med vejret i Oslo, det var virkelig sommervejr og byen var simpelthen så smuk! Der var vildt mange smukke bygninger og så synes jeg det var helt vildt at stå ved slottet og kigge ned mod byen det ligesom lå oppe på en bakke, så flot!(billede nr 6) -lidt noget andet end flade Danmark.

Vi var jo egentlig også lidt på udkig efter mancandy til min søster som i nok kunne fornemme på snappen (melaniesnp), men der var desværre ikke rigtig noget så hun måtte tage tomhændet hjem, hehe.

Jeg kunne sagtens finde på at tage sådan en tur en anden gang, det var virkelig hyggelig og en så fin måde lige at komme på getaway på. Men næste gang jeg skal på Cruise igen bliver til Maj - det kan i læse lidt mere om her

Synes godt om

Kommentarer