#NOUW30DAYCHALLENGE

Det er så vigtigt at vi udfordrer os selv hele livet og aldrig ikke er bange for at fejle. Jeg er typen det oftest irrationelt kaster mig ud i nye ting for at blive klogere, stærkere og modigere. Jeg er tit bange for at gøre noget forkert eller ikke være tilstrækkelig, men påbegynder oftest ting uden at tænke for meget over det, så jeg ikke mentalt når ar tale mig selv fra det.

Jeg ønsker virkelig noget større for min blog og jeg ønsker at inspirere endnu flere skønne mennesker, ligesom jeg gør med jer. Jeg ved at rigtig mange af jer ønsker flere indlæg og jeg ved hvor vigtigt det også er for at min blog kan nå endnu en milepæl - derfor har jeg valgt at deltage i #nouw30daychallenge med nouw, hvor jeg skal blogge hver dag i 30 dage.

Jeg er enormt spændt på forløbet og se hvad det bringer med sig, men jeg er også hamrende nervøs for at jeg ikke fuldføre det. For mig er det mere en mental udfordring, at få fuldført noget jeg ikke tror på at jeg kan. Det er selvfølgelig let nok bare at udgive et indlæg, men jeg vil selvfølgelig gerne have 30 gode indlæg som alle indeholder noget der er brugbart for jer.

Jeg er jo mega travl i min hverdag i forvejen og har derfor også været dårlig til at prioritere bloggen frem for afslapning. Jeg kom ind i en rigtig dårlig steame sidst i 2017, da jeg sad med opgaveskrivning og eksamen og det tog bare alt den energi jeg havde left.

I kender det sikkert selv det her med at man er kommet ind i en dårlig vane med noget plejede at gøre jævnligt og så er det bare så svært at komme igang igen. Som min personlige træner sagde så fint, er det ligesom det her gamle damplokomotiv som har meeeget svært ved at komme igang og køre nærmeste i slowmo til at starte med, når det så ligeså stille kommer op at køre, så kører det tilgengæld bare derudad i en mega fart! Den er meget god at have i baghovedet, at man kun skal pushe sig selv de første 5-10 gange og så kører det.

Hvad har i udfordret jer selv med for nyligt? Wish me luck! Glæder mig til at skabe en masse kvali content til jer.

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer