NYE 2017

Hej mine kære,

HAPPY NEW YEAR - Jeg håber i kom rigtig godt ind i 2017 med jeres aller kæreste! Man sidder altid tilbage ved årsskiftet og tænker - hvad skete der lige her? Tiden er fløjet afsted - men nyt år betyder nye mål, oplevelser og udfordringer.

Jeg kom selv rigtig godt ind i det nye år - jeg hostede nytår hos min for nogle af mine besties fra Vordingborg. Det er alt for mange år siden at jeg har holdt nytår med dem, så det var virkelig dejligt endnu engang at kunne springe ind i et nyt år sammen med dem.
Jeg savnede dog Jacob rigtig meget, det er bare ikke det samme at springe ind i et nyt år uden sin kæreste - og så havde vi endda været ude at købe jakkesæt og hele molevitten til ham og han så såååå godt ud, but unfortunately i didnt get to enjoy that.

Jeg havde denne meget smukke gulvlange velour kjole på fra Nelly som kun koster 209kr ligenu!! shop her, og min ene diamant ring fra Jewlscph. Jeg tænker at man også kan bruge denne kjole til forår sommer med et par sandaler til - det havde været ret fint!

Jeg er så klar til at indtage 2017! Jeg har planer om at udvikle min karriere yderligere - hvordan skal jeg lige finde ud af, haha. Og så vil jeg stadig forsøge at lægge endnu mere arbejde i bloggen, selvom det er hårdt når jeg har mit arbejde ved siden af som tager rigtig meget af min tid - men jeg er så glad for at i alligevel vil læse med, selvom jeg ikke altid er så god til at ligge ting op.

Og så har jeg jo også en fantastisk rejse at se frem til med min dejlige kæreste, nemlig en rigtig lang tur til USA - det skriver jeg mere om snart, for der er under 4 måneder til vi tager afsted! I can't wait.

Synes godt om

Kommentarer