NYE GLAM 2019

Hi loves.

Jeg har været så spændt på at skulle glamme til nytår i år - specielt fordi jeg skulle have denne smukke paryk på fra Vilas parykker. Det er længe siden jeg har gjort så meget ud af mit outfit til nytår, men har virkelig bare savnet at sidde og over glam og have det sjovt med det og så har man ligesom sat standarden for 2019, haha. Jeg var selvfølgelig fuldt inspireret af Kim K, da hun skød billeder af Yeezy kollektionen i Japan og havde farvet sit hår pink. Jeg valgte derfor også at håret skulle være det dominerende i looket og så køre resten mere nedtonet.

Jeg fandt denne smukke og simple blazer kjole fra Vero Moda- selvfølgelig stadig med et touch af nytår og så kostede den kun 380! Og så havde jeg mine clear sandals på fra Steve Madden. Min makeup blev også very simple, med let markering af øjnene med naturlige farver fra Irinia The Divas #glamgoalspalette og med single lashes fra DUFF Lashes lige yderst på vipperne for at give et cat-eye effekt og give lidt mere fylde - håber i kan fornemme det haha. Jeg har også givet den mega meget gas med selftan og kommet min St. Tropez Express Bronzing Mousse på over to omgange - det blev så flot! Har seriøst tømt så mange af den selftan, den er så flot på og du har maksimalt resultat allerede efter 3 timer. - I kan læse om alle min selftan tips her.

Jeg havde btw. en fantastisk aften med vores dejlige venner - hvor vi bla. fik spillet poker & jeg kom altså på 2 pladsen! Og har aldrig spillet det før - i am prooooud and ready for Vegas haha. Jeg håber i havde en fantastisk aften og kom godt ind i det nye år - ønsker jer et fantastisk 2019!

KYS

Synes godt om

Kommentarer