Ombre & milk_shake

Jeg er så fanatisk, hvad angår mit hår og udseende generelt. Jeg er så bange for at springe ud i noget nyt når jeg f.eks. Skal have farvet hår. Og hvorfor er vi sådan? Hvorfor være så bange for at der sker noget nyt, det er vel kun godt for os? Og mislykkedes det, kan man altid rette op på det på den ene eller den anden måde.
- Men idag tog jeg initiativet til at få lavet en forandring ved mit hår! Og det er ikke fordi jeg ikke stoler på min dejlige frisør, Christina, for det gør jeg. Men igen, tror bare det er det der med at man er bange for at rykke sig ud af tryghedszonen, for hvis alt bare er ved det gamle, kan intet jo gå galt? Men sådan kan man altså heller ikke leve!❤ - Idag sagde jeg til Christina, jeg skal have ombre, jeg stoler på dig, gør det som du vil, for jeg VED at det nok skal blive godt, for hun er sindssygt dygtig! Og wupti, nu har jeg fået ombre, og jeg er såååå glad for det!! :D.
Det er totalt grænseoverskridende for mig at springe ud i sådan noget, men det er jo det hele værd!❤
[caption id="attachment_741" align="aligncenter" width="980"]
From blonde - To ombre[/caption]
Speaking of the hair
- så er det så vigtigt at i passer på jeres hår piger, især hvis i ønsker et langt og sundt hår! Og hvem vil ikke det? Jeg blev introduceret for de her nye produkter, milk-Shake. Det skulle være noget af det vildeste indenfor hårpleje lige pt. - og jeg ønsker altid kun at give mit hår noget af det bedste, og det skader jo ikke at prøve! De små 'glasflasker' jeg har fået er nogle 3minutters hårkur. Og det der er så vildt ved de her små mirakeldråber er altså, at de går helt ind midt i hårstrået og genopbygger det, hvis feks. Det er spaltet. De går altså ind og reparere hårstråene, det betyder længere flottere hår, og penge at spare på frisørbesøg! De vil være specielt gode til dig der har meget tyndt og spaltet hår, og derfor har svært ved at få langt hår. Der kan disse dråber altså gå ind og være en stor hjælp. - jeg glæder mig HELT vildt til at prøve det og fortælle om det, so keep posted!❤ - produkterne kan iøvrigt forhandles hos min frisør på gl. Kongevej i Kbh Kongestolen.
Sweet dreams.
M

Synes godt om

Kommentarer

laura,
Ej hvor er det flot! Og ej hvor er DU flot!! 😊
lauraklintb.blogspot.dk
Line
,
Hej Melanie, hvad hedder den sang der bliver spillet under din intro i for lækker? 😊 - Dit nye hår er super flot!