PALM TREES IN PARIS

//SUEDE JACKET: Depech.eu//BLOUSE: CASHOTT//LEATHER PANTS: H&M//SNEAKS: WODEN//SHADES: Gucci//SCARF: Louis Vuitton

Hey loves,

Der er gået nogle dage siden jeg kom hjem fra fantastiske Paris med L’oréal Nordic og jeg vil sååå gerne tilbage. Jeg har haft en lidt hektisk uge med Estée Lauder event i magasin, tur til Paris og en masse andre planer, så jeg har ikke lige været så hurtig til at holde jer updated - for slet ikke at tale om min spasser macbook der er meeeeeegaa langsom (jeg bliver sindssyg over sådan noget), but now im back.

Jeg tog til Paris tirsdag lige efter arbejde (som i kunne følge med på min snap: melaniesnp), hvor jeg skulle med flyet til Orly kl19.05 - WUUUHUUUU! Flyveturen var hurtigt overstået og jeg fik klaret lidt blog brainstorming undervejs! Da jeg kom til Orly skulle jeg lige skift mit outfit et til et night-out outfit og så skulle jeg ellers bare med en taxa til PARIS. Da jeg kom ind til centrum af byen og så alle de smukke bygninger rullede jeg vinduet ned, jeg var så excited og følte literally at jeg var med i en film! haha. Da jeg ligepludselig kørte forbi Eiffeltårnet var jeg så tæt på at skrige(men holdte de tilbage, for taxachaufførens skyld).

Jeg mødtes med Nicoline fra L’oréal og svenske blogger Ida på Costes, en vanvittigt smuk og lækker restaurant, virkelig en oplevelse! Jeg følte igen at jeg var med i en film med de her fin røde velour stole, lysekronerne, de store røde velour gardiner der prydede hver en døråbning, kombineret med al den mahogny farvede træ - det var SÅ flot og havde så meget fransk personlighed over sig (kan virkelig anbefales). Vi fik et par cocktails og noget virkelig lækkert mad - indtil vi opdagede at klokken var 01.30 og vi var nødt til at vende næsen hjem mod hotellet, så vi var sikre på at komme op til den næste dags oplevelser!

Palmetræerne og temperaturen i Paris fik mig virkelig i vaca mode! Tænk at næste gang jeg skal ud og rejse - bliver det i 45dage til usa! Læs mere her

  • FASHION

Synes godt om

Kommentarer

Camilla
,
Hvad hedder modellen på det smukke halstørklæde? 😍