Passion for diet and shopping - Not alcohol

Tirsdag aften.. Allerede! Hvor er det vildt så hurtigt dagene går.. Kan ikke engang huske hvornår jeg sidst bloggede, det må have været i fredags. Men ihvertfald, så har jeg haft en rigtig dejlig weekend! Jeg har været ude(hvilket har spoleret min træning og diet fuldstændig) - hate it!! Men det var rigtig hyggeligt, så synes faktisk det var det hele værd.. Eller, ja you know.. Man fortryder det jo stadig lidt de efterfølgende dage. Vi må bare træne lidt hårdere i denne uge! Men jeg var ude med min dejlige kæreste, og en af hans rigtig gode kammerater. Jacobs kammerat er lige blevet køkkenchef på en ny restaurant, som åbner inden længe på studiestræde, Greasy Spoon. Det var et super hyggeligt sted! Der sad vi bare stille og roligt og hyggede og drak et par flasker vodka.. Eller det vil sige, jeg drak 3 drinks. Haha - sådan er det vel at være pige! Senere tog vi ned på ts hvor der tilfældigvis var mandestrip. Haha, hvor er det altså virkelig sjovt, specielt den måde de danser på. Prøv med dryhumping og ikke strip! .. Anyway, det var et virkelig hyggeligt og stille og roligt sted, og der sad vi bare stort set hele natten, indtil mig og Jacob tog 'The walk of love' hjem.

... Søndag. Ærligt, så skal man bare lade HELT være med at tage i byen lørdag! For det ødelægger din søndag, og din mandag, ooog lidt af din tirsdag. Søndag tilbragte mig og Jacob bare kærestetid sammen - hvilket vi desværre ikke har så meget af for tiden, fordi at Jacob som sagt arbejde meget :(. ØV!. Og så pizza selvfølgelig, fra aladdins!! MMMH, søndag er VIRKELIG bare den bedste dag på ugen! Der får man lov til SÅ mange ting! hihi.
Det var meningen at jeg ville have blogget igår, men jeg stod op og så havde jeg bare en meeega dårlig dag! Det kender i sikkert godt.. Og jeg skulle også starte på nyt arbejde osv.. så alt var bare.. Ja. Da jeg kom hjem fra arbejde ved 17tiden lavede mig og Jacob aftensmad, så lagde vi os ind i seng og aftalte at vi lige kunne slappe af i en time, og så skulle vi ned og træne.. Vi vågnede så bare først igen kl.22.30 og var HELT færdige! OMG. Screw the night out at saturdays! Men vi kunne da stadig godt lige finde tiden til at gå ned og købe en is, se top gun og SÅ sove.

Idag har bare været en stille og rolig dag, med lidt shopping! - Det hjælper bare ALTID på humøret(i en kortere periode). Men jeg tog forbi Creme Fraiche - SAAAAALE'INSANE!!! - Der fandt jeg nogle super lækre ting og da jeg allerede havde brugt tilpas med penge og står ved kassen, så så jeg da lige et par ting mere der skulle med - og vupti! :).
Jeg fandt mit to flotte toppe, et par hvide jeans som er sådan lidt læderagtige(in love!), en hvid kjole, en jumpsuit, et par shorts og et par sandaler. Så tror jeg vidst også at sommergarderoben er dækket ind snart! hihi.
Todays look - med min nye jumpsuit fra Creme Fraiche på strøget(400kr) & ofcourse Mr. Jeffrey C! Som jeg har fået at min vidunderlige kæreste(elsker dig!!)
Ligenu sidder jeg i sengen og slapper af, for vi har været nede og træne hårdt idag! Og Hr.Affe spiller Fifa!
Goodnight lovers!

Synes godt om

Kommentarer

Rikke
,
Elsker din blog! 😊 -vil du ikke lave nogle make-up og hudpleje indlæg? 😊 Knus <3