Perfect winter-tan☼

Jeg ELSKER at være brun! Jeg synes generelt bare alt bliver flottere når man har en lækker kulør! Jeg synes aldrig rigtig at jeg nåede at blive rigtig brun denne sommer ;( - Men så er det heldigvis godt at man kan snyde lidt. Jeg kan godt tage solarie, men gør det virkelig virkelig sjældent. Måske et par gange om året hvis det sker. Det er selvfølgelig grundet den stor risiko for hudkræft, så holder jeg mig altså hellere fra det. Engang der tog jeg virkelig meget solarie, faktisk 2-3gange om ugen og det er altså WAY to much efter min mening!
Sidste vinter gjorde jeg rigtig meget brug af spraytan hos min trofaste Tanning Danmark. Der er meget delte meninger omkring spraytan og der er ingen tvivl om at der er rigtig mange dårlige meninger omkring det. - Jeg tror dog at mange af de dårlige meninger grunder i en dårlig oplevelse. Jeg synes at det er vigtigt at vælge sin tanner med omhu, da det kan gå hen og blive VIRKELIG kikset hvis det ikke bliver gjort rigtigt. Just take a look at Sidney! Men jeg er altså trofast bruger af Tanning Danmark og de er virkelig så dygtige! De tanner også bla. Mascha Vang & Christiane Schaumburg-Müller. Jeg tror jeg har været på næsten alle deres klinikker, men ikke denne nye de har åbnet på st. kongensgade 10. Måtte simpelthent tage nogle billeder af den til jer, den er SÅ flot! Lige min stil!
[caption id="attachment_898" align="aligncenter" width="980"]
Ønsker mig virkelig også Christianes bog! Et musthave for alle beauty-lovers![/caption]

I skal selvfølgelig også have de bedste spraytan-råd med på vejen, for at få det mest optimale ud af din tan❤.

Before - spraytan - Dagen før din spraytan er det super vigtigt at scrubbe alle dine døde hudceller af, du kan bruge en hamp handske, en scrub børste, en bodyscrub eller bare et lidt 'rugt' håndklæde. Derefter er det en god idé at fugte din hud godt med en god bodylotion.
During - spraytan - Når du skal til din spraytan så sørg for at have noget løst tøj på og helst noget som du ikke har noget imod bliver lidt beskidt, så hvid er altså virkelig et no-go her! Jeg plejer at bruge min leopard jumpsuit fra creme fraiche. Fjern din makeup, sæt håret op og bær heller ikke en bh når du er færdig. Jeg plejer at tage min spraytam totally nude, da jeg godt kan lide ikke at have de her tan-strejer. Men det bestemmer man selvfølgelig helt selv.
After - spraytan - Efter din spraytan skal du lade den sidde i min. 6timer før du tager et bad. Det er simpelthent fordi at farven skal have lov til at arbejde sig ind i huden, hvis du vasker den af for tidligt vil du miste alt for meget af farven. Når du efterfølgende går i bad, så brug altid en bodylotion. Din tan vil holde længere på en fugtet hud! Den holde i ca 5-10dage alt efter hvilken hudtype du har. Hvis du får lavet din spraytan fordi du skal til en julefrokost el.lign. så sørg for at få den 1-2dage før begivenheden, så bliver du SÅ super lækker!❤
Du kan også vedligeholde din tan med denne spray fra My tan, så kan du få den til at holde lidt længere.
En spraytan hos tanning danmark koster 250kr, der forekommer rabat hvis man er flere så det kan være en idé at gøre det til en hyggetur med veninderne! Du kan booke tid online lige HER.
LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Anonym
,
Kunne du ikke få teksten til at se ordentligt ud, så det er til at læse?! 😊
Coralie,
In PU este acum si BEBE IVANOVICI!!!Asta e CULMEA NESIMTIRII, CULMEA TUPEULUI ORDINAR!!!!!!!El vorbeste in numele multimii si zice ca vrea REVENIREA LA NO!LiMITATE!RStAu eu la care normalitate se refera! La aia cand fura cu mana pana la gat, si nu-l intreba nimeni nimic!
ayjhbb.com