Prelovedluxury - My purchase

Om prelovedluxury.dk
Prelovedluxury blev lanceret i 2016 med det formål at tilbyde en webshop med enestående adgang til et stort udvalg af tidløse vintage og brugte luksustasker.
At købe preloved (brugte) luksustasker, skal være lige så sikkert og tilfredsstillende som at købe nyt. Dette er deres mission og ønske.
De som eksperter sikrer ægteheden og kvaliteten af vores udvalg af varer, og de er dedikerede til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige taske. Deres garanti for ægtehed er deres vigtigste mandat og vi tilbyder derfor altid livslang ægtehedsgaranti.
Læs mere om Prelovedluxury her

My Prelovedluxury
Jeg har faktisk manglet en lækker weekend taske virkelig længe. Enten er jeg altid på farten med en trolley eller min klassiske Day Birger taske. Trolleyen har bare tendens til at være knap så handy og så er den bare lige en tand for rummelig og Day tasken er bare en jeg bruger mere som sportstaske og derfor ikke særlig lækker at putte sit rene tøj ned i når man skal på weekend. Therefore faldt jeg helt pladask for denne epi leather keep all. Jeg er jo til Louis og især deres damier monogram har jeg et par ting af, men jeg synes at epi leather er lige en tand mere lækkert - også en tand meget dyrere!
Jeg synes derfor at det var en virkelig god pris på tasken også fordi at den bliver solgt af professionelle, så ved man at man kan counte på standen!

Jeg glæder mig virkelig meget til jeg modtager den. Jacob og jeg skal på weekend hos min far i Ribe i weekenden, så der skal jeg have den med.

  • FASHION

Synes godt om

Kommentarer