PUFFY EYES 101

Hej beauties.

Jeg føler virkelig at den her sindssygt lange vinter føles endless og er begyndt at sætte sin spor right on my face! Jeg har never haft linjer eller poser under øjnene, men her på det sidste har jeg virkelig haft issues omkring mine øjne. Jeg oplever at rigtig mange kvinder render rundt med sammen problem denne vinter, så jeg tænkte derfor at jeg ville lave et indlæg om hvordan du kan slippe af med de tørre linjer omkring øjnene and those bags.

1. Drik massere af vand.

Jeg ved at det er noget i læser og høre overalt hele tiden, så meget at vand efterhånden virker som et mirakelmiddel mod alt - but it is! Vand er ikke dårligt for noget og det er virkelig relevant at forstå vigtigheden i at få nok væske og hvad det kan gøre for vores krop og hud. Hvad hvis jeg fortalte dig at de fleste linjer omkring dine øjne er tørhedslinjer og kan forsvinde ved brug af øjencreme og at drikke massere væske? Thats the truth. Jeg har ikke selv været for god til at drikke nok vand på det sidste og min hud er mega tør i forvejen, derfor er jeg også begyndt at få de her små tørre linjer under øjnene. Evt. Hav en stor drikkedunk med dig hele tiden, mine erfaringer er at når jeg først har en flaske med vand, så drikker jeg det også - hvis jeg glemmer den, så drikker jeg næste ikke noget.

2. Søvn

Det er klart at for lidt eller uregelmæssig søvn også kan være med til at give linjer og poser under øjnene. Jeg forsøger virkelig at gå i seng og stå op ca. samme tid hver dag uanset hvor tidligt/sent jeg skal møde på job, for at holde en fornuftig søvnrytme. Jeg har dog lige problemer med at falde i søvn og at sove for den sags skyld lige for tiden, jeg vågner mange gange i løbet af natten og bliver forstyrret i min søvn. SÅ irriterende!

3. Øjencreme

Det er selvfølgelig alfa omega at bruge en god øjencreme som kan give massere af fugt og pleje til øjenomgivelserne. Jeg er rigtig glad for min eye concentrate fra La Mer som jeg bruger både morgen og aften, den går ind og giver massere af næring og modvirker ældningstegn (you can never be to early!).

4. SOS løsningen

Hvis du står og skal ud og dine øjne virkelig har brug for er sos boost til de mørke rande eller hævelser, så er Advanced Night Repair Eye Mask virkelig det bedste produkt in the world! Jeg er fuldstændig besat af dem (og dem til hele ansigtet), de er så gode og uundværlige at have derhjemme.

  • Near København NV, København

Synes godt om

Kommentarer