Q & A | For Lækker Til Love

Hej mine kære.

Da jeg relancerede min blog tilbage i 2016 lavede jeg et part 1 og et part 2 indlæg ang. min deltagelse i “For Lækker Til Love”, jeg sagde også at jeg ikke ville nævne det mere på min blog. Jeg må dog indse at der siden da, er kommet rigtig mange nye skønne læsere til og jeg føler ligesom at i har rigtig mange ting i godt kunne tænke jer at vide i forbindelse med min tv optræde og har brug for en slags closure.

Jeg har overvejet mange gange om jeg overhovedet skulle skrive om det igen eller bare skulle holde den lukket, da det for mig også stadig kan være svært at tale om da det er noget jeg delvist fortryder og skammer mig over.

Jeg har også overvejet stærkt hvad enten jeg skulle besvare spørgsmålene i et indlæg eller i en YouTube video, men forestiller mig at det hurtigt kan blive lidt langt og kedeligt at lave en video og på denne måde kan i også selv scrolle ned og læste de mest interessante spørgsmål og svar for jer.
Tusind tak for alle de fantastisk gode spørgsmål i har stillet, det glæder mig at i er nysgerrige på at vide mere om alt det her og giver mig en chance for at fortælle mere om min deltagelse fra mit eget perspektiv.

1.Hvor gammel var du da du medvirkede?

Jeg var 17 da jeg var på min allerførste optagelse. Du skal være min 18 for at deltage og jeg nåede lige at fylde 18 inden det kom på tv, så jeg selv kunne skrive under på kontrakten. Og jeg vil også sige at som 17 årig har du no clue of love og jeg havde aldrig haft en kæreste, så hvem er bedre at bruge til sådan et program? Den sidste sæson jeg filmede var jeg 19, så det er godt 6år siden nu (crazy!)

2. Hvorfor valgte du at melde dig til programmet og hvorfor stoppede du?

Mine veninder havde altid gjort lidt grin med mig om at jeg var “For Lækker Til Love”, fordi jeg havde nogle mærkelige holdninger til hvad jeg kunne og ikke kunne lide ved en fyr. Så tænkte jeg at det kunne være sjovt at prøve og så meldte jeg mig. Jeg tror også at dengang var reality noget helt andet end idag og i og med at jeg var 17 år gammel virkede det bare som noget af det fedeste at være en del af.

Jeg stoppede fordi at jeg blev klogere, heldigvis. Det her er ikke noget ondt om de mennesker der laver reality, men personligt synes jeg at det er til grin og ikke noget jeg har lyst til at blive forbundet med. Produktionen fik noget rigtig grimt frem i mig, som jeg ikke kunne genkende ved mig selv og det havde jeg bare ikke lyst til at være en del af til sidst. Jeg havde virkelig heller ikke lyst til at hele Danmark skulle hade mig for noget jeg ikke var, det var bare “a little too late”.

3. Hvad synes dine forældre om din deltagelse?

Jeg havde ikke så meget kontakt til min far på daværende tidspunkt, men min mor var absolut ikke fan og synes det var det dummeste jeg nogensinde var kommet på og mindede mig konstant om hvordan jeg aldrig ville kunne slippe af med det igen. Men som alle andre unge oftest tænker om sine forældre - they dont know shit! Haha. But they do!! Jeg har ikke talt med min far om det, men jeg tror heller ikke han synes det var en skide god ide, hehe. Så man kan nok godt sige at det ikke er noget jeg nogensinde er blevet støttet i.

4. Fandt du selv fyrene eller gjorde TV3?

TV3 stod primært for at finde dates. Det kunne være nogen som selv havde castet sig til programmet, det kunne også være nogen jeg selv havde fundet gennem en bekendt, facebook eller lignende, men det kunne være rigtig svært, no wonder hehe.

5. Var det virkelig dig selv eller var det en rolle du spillede?

Delvist. Der er ikke nogen tvivl om at når man laver sådanne reality programmer, får man en rolle man skal spille. Til min casting havde jeg bla. nævnt udfra deres spørgsmål at jeg godt kunne lide at se Hollywood Wives og at jeg engang havde været sammen med en fyr der havde mange penge og pludselig blev det så til ag jeg skulle være hende der golddiggeren som kun ville have en fyr med penge og gerne ville være Hollywood frue. Men jeg har også sagt og gjort ting på mine dates som har været så grim en opførsel og det skammer jeg mig over og jeg synes det er vigtigt at man indrømmer når man ved at man har gjort noget forkert.

6. Hvorfor var du så “hård” overfor dine dates i programmet? Bundede det i din egen usikkerhed eller lignende?

Bundede det ud i min egen usikkerhed? JA! Jeg vil dog first of all sige, at jeg var en person når jeg var på og en anden når jeg ikke var. Jeg tog ikke programmet seriøst ift. at det var reality, og følte mere at jeg havde en rolle jeg skulle spille. Jeg er ikke typen der nogensinde rigtig er blevet rost for noget, og når man så som 17 årig står og får så ekstremt meget ros af produktionen for den rolle man spiller, så giver man dem bare ekstra gas. Der er selvfølgelig klippet en del i det, men der er også ting man ikke kan have klippet sammen som er 100p min egen rude behavior, hvor jeg pga. min usikkerhed ikke tænkte over hvordan jeg kunne såre andre ved de ting jeg sagde, men kun hvordan det kunne få produktionen til at give mig endnu flere klap. Det er forfærdeligt at indrømme og det er direkte pinligt synes jeg.

7. Er der noget du har fortrudt at du har sagt/gjort i programmet?

Jeg fortryder for det første at jeg har været så let at manipulere til at sige ting og ikke var voksen nok til at sige fra. Der er mange af de fraser som jeg er blevet allermest “kendt” for at have sagt, som ikke er noget jeg selv har fundet på. Jeg fortryder også at jeg selv har levet mig så meget ind i min rolle at jeg til tider har mistet mig selv hen ad vejen og vist mig fra min værste side (even worse faktisk) og jeg fortryder endnu mere hvis jeg har gjort nogen fortræd eller kede af det! Jeg er typen der tuder over folk der ser søde ud i x factor - altså im really not that mean kind of girl! Og det er en forfærdelig følelse at sidde med nu, at halvdelen af den danske befolkning tror jeg er sådan. Jeg kan godt mærke at jeg bliver lidt utilpas og ked af det ved at svare på alle de her spørgsmål, fordi det virkelig får nogle følelser tilbage fra noget jeg har gjort som jeg ikke er stolt af og igen, bare tanken om at jeg kan have gjort nogle andre kede af det gør mig rigtig ked af det❤️❤️

8. Har du set nogle af dine dates udenfor programmet?

Nej det har jeg faktisk ikke. Jeg tror igen at det var fordi jeg ikke tog programmet så seriøst, jeg regnede ikke med at finde en kæreste i programmet og det var jo heller ikke fordi at tilrettelæggerne prøvede at lave match, de fandt det de vidste der kunne blive bedst tv ud af - i mean who would want to date me after, cus i wouldnt!! Haha

9. Fik du en kæreste fra programmet?

Nej det gjorde jeg ikke. Men jeg mødte Jacob i min “reality-omgangskreds”, han er det bedste der nogensinde er sket for mig❤️ Grunden til at jeg heller ikke ville have Jacob med i programmet var igen fordi at jeg ikke tog programmet seriøst, men det gjorde jeg med Jacob. Det havde ellers været en fin happy ending, hehe.

10. Hvordan havde din kæreste og hans forældre det med din deltagelse (i starten da i blev kærester)?

Altså helt fra begyndelsen vidste Jacob ikke at jeg havde lavet tv og han har også sagt at hvis han havde set programmet før han mødte mig ville han aldrig have datet mig. Han havde det svært med det også fordi vi var sammen da anden sæson rullede over skærmen, og hvem synes det er sjovt at se sin kæreste på date med alle mulige? Jeg tror da helt sikkert at Jacobs forældre tænkte: “okaaaaay”, i starten, men de er ikke typerne der er judgemental før de har mødt en, hvilket jeg er så taknemmelig for. De har lige fra day one taget mig ind og altid været de bedste svigerforældre i verden (kan i mærke at jeg fedter for ekstra point?) haha. Ej vi har også siddet og lavet sjov med min deltagelse, så det er dejligt at vi kan se det fra et humoristisk perspektiv og ikke være så serious about it.

11. Har du nogensinde fået jobafslag grundet din deltagelse?

Uden at vide det så vil jeg da svare et klart ja. Jeg var stort set uden job i al den tid jeg var med, ingen ville ansætte mig, af hvilken grund ved jeg selvfølgelig ikke - but i wouldnt hore me! Haha. Jeg har dog også haft gode oplevelser med jobsøgning, da jeg ved fra nogle af mine tidligere jobs at medarbejdere har frarådet at ansætte mig, men at de så har valgt at ansætte mig alligevel. Det har alle været fantastiske kollegaer jeg har arbejdet sammen med som har været spændende at møde på min vej og alle har altid været så søde og behandlet mig godt og det er jeg så taknemmelig for. Det har selvfølgelig også gjort at jeg måtte gå på kompromis om at arbejde ude i offentligheden hvilket jeg var rigtig bange for, fordi jeg var bange for hvordan jeg ville blive behandlet. Jeg har bla. arbejdet på hotel The Square (skønneste hotel og mennesker in the world❤️), Dalle Valle, telefonsælger jobs og på en tankstation - og det kan godt være at folk gjorde grin med at jeg spillede så fin og så langer jeg pølser over disken på en tank, men jeg har aldrig troet jeg var noget mere end andre og hellere have hvilket som helst job og have en indkomst end at nasse på samfundet

12. Fik du noget ud af din deltagelse?

Jeg har selvfølgelig mødt en masse fantastiske mennesker på min vej og opbygget et stort netværk. Deltagelsen har også givet mig denne blog, havde jeg ikke lavet tv var jeg nok aldrig blevet blogger. Så min blog og mine bekendtskaber er noget jeg aldrig ville være foruden. Hvis spørgsmålet er rettet økonomisk, fik jeg kun 24.000 for anden sæson jeg var med i. Jeg havde altså ikk job på daværende tidspunkt og pengene blev delt over 3 måneder hvor jeg skulle stå til rådighed whenever they called - så det er nok det jeg fik ud af det og så selvfølgelig the biggest lifelesson you could get, hehe.

13. Har du kontakt til nogle af de andre deltagere?

Jeg har ikke så meget kontakt til nogle af FLTL deltagerne udover Julie Lyck. Jeg har dog stiftet nære forhold til nogle andre tidligere reality deltagere.

14. Har du oplevet mange foredomme? Og oplever du det stadig?

Jeg oplever rigtig tit når jeg møder nye mennesker på min vej at efter de har lært mig at kende altid fortæller hvor meget de tænkte “oh no, not her” i starten, men hvor overrasket de så er over mig efterfølgende. Jeg ved godt hvad folk tænker om mig and i dont blame them, vi er bare mennesker, alle har foredomme og især overfor folk der har siddet og sagt på en skærm “tømrer? Så bliver jeg aldrig Hollywood frue” - og det skal altså lige siges at Jacob er tømrer og jeg er fuldt tilfreds med Søborg, hehe. Men det er anstrengende at man altid føler at man er dømt på forhånd, fordi jeg så bruger så meget energi på at bevise overfor folk at jeg ikke er som de tror, egenligt burde man være ligeglad med hvad andre tænker, men det kan jeg ikke være. Jeg føler at jeg made this bed on my own. Jeg har også haft ubehagelige episoder på nogle af mine jobs hvor folk har siddet og grint af mig og sagt at jeg lignede en hjemløs og folk der var så ubehagelige at de faktisk fik karantæne fra min arbejdsplads.

15. Kunne du fine på at lave tv igen?

Det kommer meget an på hvad det indebærer. Jeg kunne aldrig finde på at lave reality tv igen, men programmer som Vild Med Dans, godmorgen/aften Danmark eller noget som ville være i forbindelse med min blog eller lignende kunne jeg sagtens finde på - det skal være noget der ville give mening for mig.

Jeg er så taknemmelig hver eneste dag, for alle de fantastiske mennesker omkring mig, dette gælder især jer, som lader mig være en del af jeres liv, det er mig en kæmpe ære! Og jeg er endnu mere taknemmelig for at i giver mig en ny chance til at vise hvem jeg er truly er, TAK for jer!❤️

Hvis i ikke føler jeg har givet et uddybende svar nok på nogle af spørgsmålene, eller hvis i har et helt andet spørgsmål er i meget velkomne til at skrive.

KYS jeres Melanie Nørskov

  • Near Kongens Nytorv, København

Synes godt om

Kommentarer